Ford Otosan'dan Otokoç Bursa Şubesi'ne "Satışta Mükemmellik Ödülü"

BURSA (AA) - Otokoç Bursa Şubesi, Ford Otosan tarafından gerçekleştirilen 2017 yılı 3. çeyreğindeki satış performans değerlendirmesi sonucunda "Satışta Mükemmellik Ödülü"ne layık görüldü.Şirketten yapılan açıklamaya göre,...

10 Kasım 2017 Cuma 12:03
Ford Otosan'dan Otokoç Bursa Şubesi'ne






BURSA (AA) - Otokoç Bursa Şubesi, Ford Otosan tarafından gerçekleştirilen 2017 yılı 3. çeyreğindeki satış performans değerlendirmesi sonucunda "Satışta Mükemmellik Ödülü"ne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ford Otosan tarafından düzenlenen "Satışta Mükemmellik Ödülü", satış konusunda başta müşteri memnuniyeti olmak üzere 3 aylık performans değerlendirmesi sonrasında veriliyor.

Otokoç Bursa Şubesi, kendi bölgesindeki tüm bayiler arasında gerçekleştirdiği satış yüzdesel gerçekleşmesiyle ödülü aldı.

Otokoç Bursa Şubesi, 2016 yılının 4 çeyrek döneminde de gösterdiği başarı ile 3 kez üst üste ödül sahibi olmuş ve bu başarısı ile "Ödülün daimi sahibi" unvanını kazanmıştı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Otokoç Bursa Şube Müdürü Koray Yalçınkaya, bugüne kadar elde ettikleri tüm başarıların Koç Grubu'nun müşteri memnuniyetine verdiği büyük önemin bir yansıması olduğunu belirtti.

Yalçınkaya, övgüye layık olabilmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
BursaFordOtokoç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.