Generali Sigorta'da Çeşitlilik ve Dahiliyet Politikası tartışıldı

Sektörde yüzde 50'den fazla kadın istihdam oranıyla dikkatleri çeken Generali Sigorta, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde düzenlenen buluşmada şirketin Çeşitlilik ve Dahiliyet politikasını konuştu.

09 Mart 2019 Cumartesi 22:16
Generali Sigorta'da Çeşitlilik ve Dahiliyet Politikası tartışıldı






Generali Sigorta'da "Çeşitlilik ve Dahiliyet Politikası" konuşuldu


Türkiye'de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve yüzde 50'den fazla kadın istihdam oranıyla örnek şirketler arasında yer alan Generali Sigorta'nın çalışanları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde "Meet the CEO" adlı etkinlikte, Generali CEO'su Maurizio Pescarini ile buluştu. Maurizio Pescarini kadın çalışanların Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlarken Grubun "Çeşitlilik ve Dahiliyet" politikası ve uygulamalarını çalışanlara aktardı.

Çeşitlilik ve Dahil Etme Politikası kapsamında, Generali Sigorta'nın cinsiyet eşitliğine verdiği önem, jenerasyon ve kültür çeşitliliği gibi bir çok çeşitliliğin dahil edilmesi, engelleri olan çalışanların önceliklendirilmesi gibi ana başlıklara yer veren Generali CEO'su Maurizio Pescarini: "Bizler farklılıklarımızın bizi daha güçlü kıldığını düşünüyoruz, bu özel günde hem bunun önemini ve Grubumuzun politikasını vurgulayıp hem de Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyoruz." dedi.

Generali Hakkında:

Generali, uluslararası arenada güçlü varlığa sahip, bağımsız bir İtalyan gruptur. 1831 yılında kurulan Generali, dünyanın lider sigorta şirketlerinden biri olup, 2018'de 68 milyar Euro toplam prim geliriyle 60'a yakın ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. Grup, dünya genelindeki 71 bin çalışanı ve 57 milyon müşterisiyle, Batı Avrupa'da lider konumda yer alırken, Orta ve Doğu Avrupa'nın yanı sıra Asya'da da giderek artan bir değerde varlığa sahiptir. Generali Sigorta A.Ş. ise 150 yılı aşkın süredir Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

Anahtar Kelimeler:
Generali Sigorta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.