Good4Trust.org'a İmece usulü üretim!

Tüketen değil türeten bir ekonomik sistem oluşturmak amacıyla yola çıkan ve destekçi sayısı her geçen gün artan Good4Trust.org ailesine yeni bir üretici katıldı. İmece Evi, doğa dostu tarımsal faaliyetlerle ürettiği ürünleri Good4Trust üzerinden türeticilerle buluşturuyor.

13 Kasım 2018 Salı 20:37
Good4Trust.org'a İmece usulü üretim!






Good4Trust.org'a İmece usulü üretim!


 

Ekolojik ve sosyal açıdan adil üretim yapan İmece Evi, 2007 yılında tarımsal faaliyetlerine Kaz Dağları'nda başladı. Halen İzmir'in Menemen ilçesindeki Dumanlıdağ mevkinde çalışmalarını sürdüren İmece Evi, zeytin ve sabun üretiminin yanı sıra mevsiminde toplanan sebze ve meyveleri de türeticilere ulaştırıyor.

Good4Trust.org'un Çarşı'sında İmece Evi'nin çorbadan sirke çeşitlerine, kişisel bakım ürünlerinden vegan pastırmaya kadar farklı ihtiyaçlara yönelik ürünleri yer alıyor. İmece Evi'nin özel Sonbahar Kolisi'nde ise türeticiler için birbirinden lezzetli ürünler mevcut. Tarhana, bahçelerden özenle toplanan bitki çayları, içinde hiçbir kimyasal madde kullanılmadan üretilen krem ve sabunlara kadar çeşitli ürünler bulunuyor.

Good4Trust

2014 yılında Dr. Uygar Özesmi tarafından kurulan Good4Trust.org geleceğin yaygın yeni ekonomisi olmaya aday. Türetim Ekonomisi olarak tanımlanan, iyilikleri teşvik eden bu sistem, ekolojik ve sosyal açıdan adil üretimi, güvene dayalı alışverişi hedefliyor. Good4Trust.org'da tüketimi değil, insana ve doğaya dost üreticilerin sunduğu ürün ve hizmetleri kullanarak dönüştürmeyi benimseyen türeticiler bir araya geliyor, iyiliği odağına alan bir topluluk oluşuyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Kaz Dağları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.