Hamsi'nin kilosu kaç lira?

Av mevsiminin açılmasıyla ile birlikte balık tezgahlarında bolluk başladı. Balık fiyatları düştü, en pahalı hamsi İstanbul'da, en ucuzu ise İzmir'de

13 Eylül 2014 Cumartesi 03:40
Hamsi'nin kilosu kaç lira?






Hamsi'nin kilosu kaç lira?


Denizlerde balık avı yasağı kalktı. İstanbul'da kilosu 5 liraya kadar düşen hamsi, Karadeniz illerinde 2-3 TL'den müşteri beklerken Ege'de hamsi bereketi yaşanıyor. İzmir'de hamsinin kilosu dün 1 liraya kadar düştü
AV yasağının kalkmasıyla 1 Eylül'de başlayan sezonun ilk 10 gününü değerlendiren balıkçılar, sezona bereketli başladıklarını, hava muhalefeti dışında ağların dolu çekildiğini ifade etti.

İzmir Balıkçı İşadamları Derneği Başkanı Davut Baytemir, "Bir kasa hamsinin fiyatı 20-60 lira arasında değişiyor. Sardalyanın kasası iki gün önce 15 liraydı. Palamut da hallere yeni yeni gelmeye başladı" diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.09.2014 03:42
Anahtar Kelimeler:
Hamsinin Kilosu Kaç Lira?
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.