Hangi banka emekliye ne promosyon veriyor

Bankaların emeklilerin maaşlarına olan ilgisi her geçen katlanarak artıyor

15 Kasım 2016 Salı 07:49
Hangi banka emekliye ne promosyon veriyor






Hangi banka emekliye ne promosyon veriyor

     Bankaların emeklilerin maaşlarına olan ilgisi her geçen katlanarak artıyor.Bankalar emeklilerin maaşlarını kendi bankalarında tutmak için yoğun br rekabete giriştiler.Ülkemizde 12 milyona yakın emekli bulunmakta.Bu emeklilerin yıllık maaşlarıda mevduatın yüzde 12’sine denk gelmekte.Bankalararası bu tatlı rekabet emekliye yarıyor doğal olarak.
   Peki bankaların bu emekli maaşı kapma yarışındaki bonusları neler,neler vaad ediyorlar emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmek için.
    Posta Gazetesi’nden Esra Kızıltan’ın haberine göre bakın bankaların rekabette  sundukları cazip öneriler neler.
  
VAKIFBANK    
  Maaşını Vakıfbank’a taşıyan emekliler 7/24 Asistans Hizmetleri ve Medikal Destek hizmetlerinden yararlanıyorlar.Otoyol ve köprüler için ise HGS etiketini ücretsiz alıyorlar.

GARANTİ BANKASI
    Garanti Bankası emeklilere hoşgeldin hediyesi olarak hesabına bir çeyrek altın değerinde fram altın yatırıyor. 
  
DENİZBANK
   Denizbank emeklilere hoşgeldin hediyesi olarak 300TL veriyor.Emekliye özel kredi kartı “Emekli Bonus” ile elektrik,su,doğalgaz ve telefon faturalarında yüzde 10 indirim uygulanıyor.

İŞ BANKASI
     İş Bankası hoşgeldin hediyesi olarak ilk maaş ödemesinde 50 TL. veriyor.Maaş hesabından işletim ücreti alınmıyor.Kredi kartı ve ek kartlara yıllık işletim ücreti tahsil edilmiyor.   
  
HSBC
   HSBC 3 ayda bir esnek ödemesli bireysel kredi kulladırım opsiyonu sunuyor.Emekliler,vadesiz hesaptan komisyon ücreti ödemeden düzenli ödeme talimatı verebiliyor.
   
YAPI KREDİ
    Yapı Kredi, 3 yıl boyunca maaşını Yapı Kredi’den almayı taahhüt eden emekli kullanıcılarına 300 TL Worldpuan ve ücretsiz Medline Sağlık Hizmeti hediye ediyor.
 
 ZİRAAT BANKASI
    Maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan emekliler, ATM’den günlük para çekme limiti ile aynı günde tüm maaşını çekebiliyor. Maaş hesabı için hesap işletim ücreti alınmıyor.

AKBANK
   Maaşını Akbank’a taşıyan emekli ATM’den ayda iki kez ücretsiz para çekebiliyor. Ücretsiz havale yapıyor. Kiralık kasaları 325 TL yerine 125 TL’ye kullanıyor. İhtiyaç kredisinde kefil aranmıyor.

ING BANK
    ING Bank emeklilere 2 çeyrek altın veriyor. Emekli maaşını ING’ye taşıyarak 10 bin TL ve üzeri kredi kullanan emekliler ise 3 çeyrek altın kazanıyor.

 ŞEKERBANK
Maaşını Şekerbank’a taşıyan emekliler diğer tüm banka ATM’lerinden maaşını çekebiliyor. Banka, sağlık sorunu nedeniyle şubeye gidemeyen emeklilerin maaşını adreslerinde teslim ediyor.

 KUVEYT TÜRK
    Kuveyt Türk’ten maaşını alan emekliler sıra beklemeden ve hesap işletim ücreti ödemeden maaşını çekebiliyor. Ayrıca sağlık sorunları nedeniyle şubeye gidemeyenlerin maaşını adrese teslim ediyor.
 
QNB FİNANSBANK
 Maaşını QNB Finansbank’a taşıyan emekliler CardFinans Emekli ile market ve eczane harcamalarında her yıl 360 TL’ye varan indirim kazanıyor. Uygun faiz oranı ile maaşın 10 katına kadar kredi çekebiliyor.

TEB
   Maaşını TEB’den alan emekliler, kredi kartı yıllık ücret ve hesap işletim ücretinden muaf oluyor. Kefilsiz ve kişiye özel faiz oranlarıyla ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi alabiliyor. Düzenli ödeme talimatlarına Bonus kazanıyor.

 
Son Güncelleme: 13.05.2019 18:31
Anahtar Kelimeler:
Emekli PromosyonBankalar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer 2017-02-27 16:42:55

Bankalar zaten veriyordu bi is yapmis gibi kendilerine malediyorlar ben deniz banktan 4 ay once aldim gunlerdir haber haber haber ayip ya emeklinin onuruyla oynuyorsunuz nalet olsun size