Hasta Yatağı Kiralamak Pratik Bir Çözüm

Hasta yatağı satın alınma ve kiralama olarak iki hizmete sahiptir. Kiralama hizmeti genellikle birkaç ay yatmak zorunda olan vatandaşlarımızın tercih ettiği bir hizmettir.

24 Temmuz 2018 Salı 10:56
Hasta Yatağı Kiralamak Pratik Bir Çözüm






Hasta Yatağı Kiralamak Pratik Bir Çözüm

Hasta yatağı satın alınma ve kiralama olarak iki hizmete sahiptir. Kiralama hizmeti genellikle birkaç ay yatmak zorunda olan vatandaşlarımızın tercih ettiği bir hizmettir. Genelde felçli ve yatalak hasta gibi vatandaşlarımızın tercih ettiği hasta yatakları, ameliyat, kaza gibi kısa süreli ihtiyaçlardan dolayı yatmak zorunda olan vatandaşlarımız için de ideal bir yatak türüdür. Felçli ve yatalak hastalar için kiralama yerine satın almayı öneririz. Bu hastalar sürekli yatacağı için hasta yatağı hasta yatağı kiralama bu hastalar için mantıklı ve ekonomik olmayacaktır. Kısa süreli yatmak zorunda olan hastalar için kiralama faaliyeti, satın almaya göre daha ekonomiktir. Kiralık hasta yatakları da satın alınan yataklar gibi kalitelidir.


Ülkemizde üç modelin kiralaması yapılmaktadır. Bu modeller iki motorlu, üç motorlu ve dört motorludur. Bu modellerin tamamı elektrikle çalışır ve hareket etme özelliğine sahiptir. Tüm bu modellerin sıfır yani hiç kullanılmamışlarını kiralama hizmetinize sunarız. İkinci el yatakları asla kiraya vermeyiz. İkinci el yataklar hastanız için tehlikeli ve sağlıksızdır. Bu yataklardan bulaşıcı hastalıklar hastanızı rahatsız edebilir. Bu nedenle ikinci el yatakları kullanmanızı önermemekteyiz. İki motorlu modelimiz en ekonomik modelimizdir. Eğer hastanız yüz kilo altındaysa bu modelimizi kiralayabilir. Bu modelimiz baş ve ayak kısmını hareket ettirir. Kiralama olarak en çok bu modelimiz tercih edilmektedir. Üç motorlu ve dört motorlu yataklarımız daha kaliteli ve konforlu modellerdir.

Firma olarak kiralama hizmetini uzun yıllardır vermekteyiz. Firmamızın kiralama süresi en az iki aydır. Çocuklar için özel üretilen çocuk hasta karyolası kiralamasını da yaparız. Sünnet olmuş çocuklar ya da ameliyat vb durumlar için bu çocuk hasta yatakları oldukça önemlidir. Kiralama süresi boyunca yataklarımız garantilidir. Kiralama hizmetinizi aynı gün içinde ücretsiz olarak kurulum ve servis hizmeti olarak gerçekleştiririz. Kiralama fiyatlarımız üç yüz Türk lirasından başlamaktadır. Kısa süreli kullanımlar için hasta yatağı kiralamak oldukça pratik ve ekonomik bir çözümdür. Bu yataklar sayesinde hastanız daha sağlıklı ve konforlu bir tedavi süreci geçirir ve hareket etmesi sayesinde temel ihtiyaçlarımı rahatça giderir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.