Hayat Varlık, ATD Büyük Ödülü'ne layık görüldü

- Hayat Varlık İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü Bilgiç: -"Hayat Varlık'ta iş süreçlerinin temelini teknoloji ve insan oluşturuyor. Bu nedenle teknolojiye ve insana yatırım bizim için en önemli iki unsur"

10 Kasım 2017 Cuma 14:05
Hayat Varlık, ATD Büyük Ödülü'ne layık görüldü






İSTANBUL(AA) - Hayat Varlık, çalışanlarına sunduğu eğitim, gelişim fırsatı ve performansa yönelik uygulamalarıyla Association for Talent Development (Yetenek Geliştirme Derneği-ATD) tarafından ödüle layık görüldü.

Hayat Varlık açıklamasına göre, şirket, merkezi ABD'de bulunan ATD tarafından "Best Awards 2017" ödülüne layık görüldü.

Washington DC'de düzenlenen ödül töreni kapsamında, ödül kazanan en iyi uygulamaların paylaşıldığı "Learn from the Best" konferansı da gerçekleştirildi.

Konferansın "İşe Etki Eden Eğitim Tasarımı" konulu panelinde, Hayat Varlık İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü Zeynep Bilgiç eğitim, gelişim ve yetenek gelişiminde fark yaratan şirket uygulamalarını, dünyanın çeşitli yerlerinden gelen profesyoneller ile paylaştı.

Açıklamada konferanstaki konuşmasına yer verilen Bilgiç, stratejik iş hedeflerine doğrudan katkıda bulunan firmalara verilen bu ödülü kazanmanın önemine işaret etti.

Geleceğin en iyi kuruluşlarının, çalışanların iş birliği ve iletişim faaliyetlerini aktif bir şekilde tasarlayanlar olacağını vurgulayan Bilgiç, gelecekte başarıyı yakalamak için bugünden yetkinlik ve beceri setlerindeki ihtiyaçları tespit ederek ilerlemek gerektiğini ifade etti.

Bilgiç, bu kapsamda çalışanlar için iş birliğine yatkınlık, şeffaf iletişim, iş yapış şekillerini tasarlama çevikliği atölyeleri başta olmak üzere mesleki, teknik ve bireysel öğrenmeye yönelik eğitimler düzenlediklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Endüstri 4.0 ile Toplum 5.0 da teknoloji ile birlikte insanı da merkeze alan uygulamalar önem kazanacak. Hayat Varlık'ta iş süreçlerinin temelini teknoloji ve insan oluşturuyor. Bu nedenle teknolojiye ve insana yatırım bizim için en önemli iki unsur. Başarma arzusu duyan, meraklı olan, farklı düşünebilen ve değişime hızlı adapte olabilen çalışanlarımızın içlerindeki cevheri açığa çıkartabilmeleri ve geleceğe hazırlanabilmeleri için, 'Gelişim Ömür Boyu' sloganıyla kurulan akademimizde istisnasız tüm çalışanlarımızı kapsayan, ilgili ihtiyaçları karşılayabilecek programlar tasarlıyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.