HDI Sigorta'dan Babalar Günü'nü etkinliği

- HDI Sigorta tarafından "Yılın Babası" unvanına layık görülen spor yorumcuları Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren'e plaketleri düzenlenen bir etkinlikle sunuldu

10 Temmuz 2017 Pazartesi 09:59
HDI Sigorta'dan Babalar Günü'nü etkinliği






İSTANBUL (AA) - HDI Sigorta, Babalar Günü'nü spor yorumcuları Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren ile kutladı.

Şirket açıklamasına göre HDI Sigorta'nın Babalar Günü etkinliği 7 Temmuz'da Ataşehir'deki Bof Hotel'de düzenlendi. Santra Marketing tarafından yapılan organizasyonu, HDI Sigorta bünyesindeki Atölye Eğlence Grubu gerçekleştirdi.

Spor yazarı ve sunucu Yetkin Etkin'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşiye HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren katıldı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Hancıoğlu, HDI Sigorta'nın duygusal ve sosyal bir şirket olduğunu belirtti.

Özel günlerde sık sık bir araya gelen büyük bir aile olduklarını vurgulayan Hancıoğlu, sporun da bu ailede önemli bir yer tuttuğuna değinerek, "Başka renklere aşık olsak da spor ortak sevgimiz. Söz konusu sporsa, tüm Türkiye'yi kucaklıyoruz. Bu sebeple, HDI Sigorta olarak Bandırma'dan Erzurum'a kadar her yerdeyiz. Öyle olmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda Ahmet Çakar ile Serhat Ulueren'e "Yılın Babası" plaketi ve HDI Sigorta forması takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
HDI Sigorta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.