Honda Plaza Haldız'a Türkiye ikinciliği ödülü

- Honda Plaza Haldız yeni kasa Civic için yürütülen pazarlama faaliyetleri ve satış rakamları ile Türkiye ikincisi oldu

18 Aralık 2017 Pazartesi 11:54
Honda Plaza Haldız'a Türkiye ikinciliği ödülü






İSTANBUL (AA) - Haldız Otomotiv bünyesinde bulunan Honda Plaza Haldız, yeni kasa Civic için yürütülen pazarlama faaliyetleri ve satış rakamları ile Türkiye ikinciliğini elde etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Haldız Otomotiv bünyesinde bulunan Honda Plaza Haldız, 2017 yılında üretilen yeni kasa Civic için yürütülen pazarlama faaliyetleri ve satış rakamları ile Türkiye ikincisi oldu.

Satışlara verilen destek dolayısıyla Honda Plaza Haldız Genel Müdürü Fatih Haldız'a Honda Türkiye’de gerçekleştirilen törende ödülü takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fatih Haldız, başarının ekip işi olduğunu belirterek, "Başarı grafiğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Bu güzel tabloyu oluşturan ve çıtayı her daim yükselten ekibimi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.