İDO’dan Ramazan kampanyası 

İDO,Eskihisar-Topçular körfez geçişinde hafta sonları uyguladığı gidiş-dönüş 70 TL kampanyasını, ramazan boyunca  hergün uygulayacak.

25 Mayıs 2017 Perşembe 13:17
İDO’dan Ramazan kampanyası 






İDO’dan Ramazan  kampanyası 
İDO,Eskihisar-Topçular körfez geçişinde hafta sonları uyguladığı gidiş-dönüş 70 TL kampanyasını, ramazan boyunca  hergün uygulayacak.
Ramazan Ayının tadı kalabalık sofralarda, hep birlikte çıkar. İşte bu düşünceden hareketle İDO, Marmara Denizi’nin iki yakasında, Eskihisar-Topçular hattında iftar köprüsü kurdu. Ramazan’da iftar sofralarına sevdikleriyle birlikte oturmak isteyenler, İDO ile körfezi gidiş-dönüş 70 TL’ye geçebilecekler.
Misafirlerine her zaman en avantajlı yolculuk deneyimini sunan İDO’nun Şubat ayından bu yana sadece hafta sonları devam eden Eskihisar – Topçular gidiş-dönüş 70 TL kampanyası, tüm Ramazan Ayı boyunca, bayram süresince ve sonrasında devam eden hafta da dahil olmak üzere 3 Temmuz’a kadar her gün uygulanacak. Sadece biletlerini gidiş – dönüş şeklinde alan İDO misafirleri bu kampanyadan yararlanabilecek.
İDO ayrıca, Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapurlarında, iftarını yolda açacak olan misafirlerine iftarlık da ikram edecek.
Son Güncelleme: 25.05.2017 13:33
Anahtar Kelimeler:
İDO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.