İndirimler peş peşe geliyor

  Dün benzine yapılan 14 kuruşluk indirimden sonra bugünde motorine indirim geliyor.

26 Nisan 2017 Çarşamba 14:38
İndirimler peş peşe geliyor






İndirimler peş peşe geliyor
    Dün benzine yapılan 14 kuruşluk indirimden sonra bugünde motorine indirim geliyor.Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS), 27 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 12-14 kuruş civarında indirim beklendiğini açıkladı.  
    PÜİS'in Facebook hesabından yapılan açıklada, "Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 27 Nisan 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorin grubunda 12-14 kuruş civarında indirim beklenmektedir. Benzin grubunda ise 26 Nisan 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir" denildi.
   Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.  
   Buna göre  İstanbul'da 4,61 olan motorin fiyatı gece yarısından itibaren yapılacak indirimle 4 lira 48 kuruşa, Ankara'da 4 lira 66 kuruştan 4 lira 53 kuruşa, İzmir'de de 4 lira 64 kuruştan 4 lira 50 kuruş bandına inmesi bekleniyor.  
Anahtar Kelimeler:
Motorin Indirim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.