İş Bankası'ndan günde 5 liraya 5 bin lira kredi

- İş Bankası, 1 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşterilerinin bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandırıyor

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:02
İş Bankası'ndan günde 5 liraya 5 bin lira kredi






İSTANBUL (AA) - İş Bankası, 1 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan İhtiyaç Kredisi kampanyası ile müşterilerinin bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 liraya 5 bin lira kredi kullandırıyor.

Banka açıklamasında kampanyada 100 bin lira tutar ve 48 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor.

25 bin liraya kadar olan ihtiyaçlar için Krediye İşCep'ten "Krediler > Anında Kredi Başvuru" adımlarını takip ederek başvurulabiliyor.

İşCep uygulaması www.isbank.com.tr/indir linki aracılığıyla cep telefonuna kolayca indirilebiliyor. Üstelik kredi tutarı 7 gün 24 saat o an hesaba geçiyor.

Ayrıca internet şubesinden ve bankamatiklerden, 0 850 724 0 724 numaralı telefon şubesinden ve tüm İş Bankası şubelerinden de kolayca başvuru yapılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
İş Bankası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.