Kagider'den Suzan Sabancı Dinçer'e "fahri Üyelik"

İSTANBUL / 23 Ekim, () - Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer'e "Fahri Üyelik" verdi. Türkiye’de kadın girişimciliğini artırmak ve kadınların...

23 Ekim 2014 Perşembe 14:27
Kagider'den Suzan Sabancı Dinçer'e






İSTANBUL / 23 Ekim, () - Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer'e "Fahri Üyelik" verdi.

Türkiye’de kadın girişimciliğini artırmak ve kadınların istihdamına katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapan KAGİDER, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer'e, katkılarından dolayı "Fahri Üyelik" verdi.

Suzan Sabancı Dinçer'e "KAGİDER Fahri Üyelik" ünvanı, "meslek veya çalışma alanı ayırımı yapılmaksızın, iş dünyasına, derneğe ve misyonuna, ülkemizde veya uluslararası arenada kadın hareketine ulusal veya uluslararası ölçekte bir beceri ve etkinlikle, teknik, idari, mesleki, manevi veya kültürel katkılarından" dolayı yönetim kurulu kararı ile verildi.

"KADINLARIN İŞGÜCÜNE DAHA ÇOK KATILIMI GEREKİYOR"
Suzan Sabancı Dinçer, "Yalnızca çalışma hayatında değil, toplumsal yaşamın her noktasında kadın ile erkeğin eşitliği için kadınların ekonomik özgürlüğüne erişmelerini destekleyen bir sivil toplum kuruluşunun fahri üyesi olmak benim için onurdur" dedi.

Türkiye’nin iddialı 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için kadınların iş gücüne daha geniş ve aktif bir şekilde katılmaları gerektiğinin altını çizen Suzan Sabancı Dinçer, "İşte bu noktada, çalışmalarını kadınlarımız arasında girişimciliğin teşviki ve desteklenmesi konularında yoğunlaştıran KAGİDER’in rolü ve önemi bir kez daha öne çıkıyor. Bu çerçevede, KAGİDER 'in Türkiye’de kadın istihdamını gelişmiş ülkeler ve dünya ortalamaları düzeyine çıkarmak için geliştirdiği projelerin çok önemli olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.