Kahramanmaraş'ta Uluslararası Lojistik Konferansı

DOĞU Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Kahramanmaraş'ta Uluslararası Lojistik Konferansı düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Kahramanmaraş...

30 Ekim 2014 Perşembe 12:00
Kahramanmaraş'ta Uluslararası Lojistik Konferansı






DOĞU Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Kahramanmaraş'ta Uluslararası Lojistik Konferansı düzenlendi.
Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Yıldız ile Mersin, Hatay İskenderun, Ankara, Sinop ve yurtdışından lojistik firmalarının temsilcileri katıldı.
Konferansın açılışında konuşan Vali Mustafa Hakan Güvençer, 1 aydır vali olarak görev yaptığı kentte sorunlarının anlatıldığı toplantılarla ilgili duyduğu ifade ederek, "Dolayısıyla Kahramanmaraş'ı oluşturan tüm unsurların Kahramanmaraş ile ilgili sorunlarda el ele vererek bu tür organizasyonlar içerisinde olması onları gerektiğince ciddi bir bağlamda ele alıyor olması Kahramanmaraş Valisi olarak beni sonu derece mutlu etti" dedi.
Kahranamanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ise kentin Türkiye'nin 2023 vizyonuna hizmet edeceğini ifade ederek şunları söyledi:
"Çalışmalarına devam ettiğimiz; 5 bin 320 dönüm Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Kahramanmaraş, çok daha büyük üretim kapasitesine erişecek, üretimi ve üretim çeşitliliği katlanarak artacak ve Kahramanmaraş dev sanayi şehirleriyle yarışacak hale gelecektir. Kahramanmaraş sanayide dönüşümü gerçekleştirerek sektör çeşitliliğiyle, geniş ürün yelpazesiyle, geniş pazarlara açılacak, modelleme, tasarım, markalaşma, fuar, kongre, konferans gibi organizasyonlarla 2023 vizyonunu tamamlayacaktır. Necip Fazıl’ı, Aşık Mahzuni’yi yetiştiren şairler kenti Kahramanmaraş; yeni değerlerini yetiştirmek ve kültür zenginliğini daha da derinleştirmek üzere daima yoluna devam edecek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aldığı desteği üretime dönüştürerek Türkiye’nin 2023 vizyonuna hizmet edecektir."
Konuşmaların ardından lojistik sorunlarıyla ilgili panel ve sunumlar gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.