Karmod, Katar'da showroom açtı

- Şirketin Katar'da açtığı üç bin metrekare büyüklüğündeki showroomda ev ve ofis ile güvenlik ve büfe kabinleri sergileniyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 14:17
Karmod, Katar'da showroom açtı






İSTANBUL (AA) - Karmod, Katar'ın Al Daayen şehrinde üç bin metrekare büyüklüğünde showroom açtı.

Şirketin açıklamasına göre, ev ve ofis ile güvenlik ve büfe kabinlerinin bulunduğu showroomun açılışına Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer, Katar Olimpiyat ve 2022 Organizasyonu Komitesi Başkanı Ghanim Al-Kuwari, Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, Karmod Yurt Dışı Şubeler Koordinatörü Vusal Necmettin ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Büyükelçi Özer, Katar ile geçen yılki ticaret hacminin 750 milyon dolar olduğunu hatırlatarak iki ülke arasında son günlerde yaşanan olumlu ilişkilerin ticari ilişkilere de beklentilerin üzerinde yansıyacağını bildirdi.

Hakan Durmaz ise Suudi Arabistan'ın ardından bölgedeki ikinci showromlarını komşularıyla sıkıntılı bir süreç yaşadığı dönemde Katar'da açtıklarını belirterek, showromun iki ülke arasındaki ticari ilişkilere önemli katkı sağlayacağına inandıklarını aktardı.

Katar'ın ilk prefabrik yapı showromunu açtıklarını kaydeden Durmaz, tamamen demonte sistemle üretimini gerçekleştirdikleri yapıların montajını, oluşturdukları yerel ekiple ülke genelinde kısa sürede yapacaklarını anlattı.

Durmaz, "Katar, inşaat alanında önemli projelere sahip. 2022 yılında futbolda önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Konutla beraber ofis, sosyal tesis ve şantiye yapılarımızla organizasyona destek sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Katar Olimpiyat Komitesi Başkanı Ghanim Al-Kuwari de Karmod'un 2022 organizasyonlarına yapılarıyla önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
Karmod
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.