Karmod'tan Gine'ye konteyner ihracatı

- Başkent Konakri'ye ihraç edilen 29 konteyner, konut ve ofis amaçlı kullanılacak

26 Temmuz 2017 Çarşamba 17:01
Karmod'tan Gine'ye konteyner ihracatı






İSTANBUL (AA) - Hazır yapı sektörü markası Karmod, Batı Afrika ülkelerinden Gine'ye konteyner ihracatı gerçekleştirdi.

Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin Gine'nin başkenti Konakri’ye ihraç ettiği toplam 29 konteyner, farklı noktalarda konut ve ofis amaçlı kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Metin Dağlı, yeni nesil konteyner ürünlerinin, Afrika genelinde konut, ofis ve şantiyeler başta olmak üzere çok amaçlı yapı çözümü olarak tercih edildiğini bildirdi.

Tamamen vidalı ve geçmeli sistemle tam demonte olarak hazırladıkları konteyner yapılarının kolay kurulum avantajına sahip olduğunu vurgulayan Dağlı, sandviç sistem duvar ve çatı panelleriyle iyi izolasyonlu yeni nesil yapılarının kolay iklimlendirme özelliğine sahip olduğunu belirtti.

Dağlı, şunları kaydetti:

"Ürünlerimiz hızlı üretimi, kolay kurulumu, sunduğu konfor ve fiyat ekonomisiyle Afrika lokasyonunda önemli yapı çözümü olarak tercih ediliyor. İstendiğinde vida ve geçmelerinden kolayca sökülerek farklı mekan kullanımlarında defalarca kurulum yapılabiliyor veya depolanabiliyor. Gine için ürettiğimiz konteynerlerde oda bölmesiyle beraber WC ve duş ünitesi de yapının içinde yer alıyor. Elektrik ve su tesisatları ana şebekelere bağlantı yapılıp kullanılabilecek şekilde hazır teslim ediyoruz. İki kişilik bir ekip yapının kullanıma hazır kurulumunu 1-2 saat gibi kısa sürede tamamlayabiliyor. Ünitelerimiz 14 metrekareden başlayarak 36 metrekareye kadar demonte üretimle hazırlanıp sevk edilebiliyor."

Anahtar Kelimeler:
KarmodGine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.