Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı KCETAŞ'a başkan oldu

Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ / KAYSERİ () - ATATÜRK’ÜN emriyle  1926 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk özel elektrik şirketi, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinde yönetim kurulu başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı...

30 Mart 2015 Pazartesi 14:19
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı KCETAŞ'a başkan oldu






Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ / KAYSERİ () - ATATÜRK’ÜN emriyle  1926 yılında kurulan, Türkiye’nin ilk özel elektrik şirketi, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinde yönetim kurulu başkanlığına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik getirildi.

Yüzde 51 hissesi Büyükşehir Belediyesine ait KCETAŞ’ın, 86. kongresi, konferans salonunda yapıldı. Divan Başkanlığına seçilen Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin ilk özel elektrik şirketini zorluklar içinde günün şartlarına uygun hale taşıdıklarını belirtti ve ekledi:

"Bu şirkete ve bizlere hasımhane tavır aldılar. KCETAŞ olarak kamunun hantal yapısında olmadık; aç gözlü sadece kar düşünen bir mantık yürütmedik. 700 bin abone ve çağın en modern sistemi ile şirketi geliştirdik."

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi yeni yönetim kurulu Mustafa Çelik, Kerim Erengül, Sema Cıngıllıoğlu, Cengiz Kılıç, Mehmet Savruk, Hüseyin Beyhan, Halit Taşyapan'dan oluştu.

(FOTOĞRAFLI)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Farkettim duys 2015-11-03 21:44:45

Ho