Kiğılı talihlisi Audi A3’ünü Abdullah Avcı’dan teslim aldı

Kiğılı’nın yılbaşında düzenlediği hediye çekilişinde Audi A3 kazanan talihli aracına kavuştu.

20 Şubat 2018 Salı 17:05
Kiğılı talihlisi Audi A3’ünü Abdullah Avcı’dan teslim aldı






Kiğılı talihlisi Audi A3’ünü Abdullah Avcı’dan teslim aldı

   Kiğılı’nın yılbaşında düzenlediği hediye çekilişinde Audi A3 kazanan talihli aracına kavuştu. Düzenlenen törende hediyeyi Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı teslim etti. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ve Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem’in de katıldığı davette keyifli ve duygu dolu anlar yaşandı.

   Erkek hazır giyim sektörünün öncü markası Kiğılı tarafından yılbaşında düzenlenen hediye çekilişinde talihli isimler belli oldu. Çekilişte Audi A3 kazanan Hayrettin Çakıcı’nın aracı, 20 Şubat Salı günü markanın Çayırova’daki merkezinde gerçekleştirilen davetle kendisine teslim edildi. Oğlunun kendisi için başvuru yaptığını ve sonuca çok şaşırdığını belirten 57 yaşındaki talihli, “Hayatımın bu dönemine kadar hiç şanslı biri olmamıştım. Bu yaşta böyle bir sürprizle karşılaştım” sözleriyle sevincini aktardı. Çakıcı, arabayı aldıktan sonra ilk ne yapacağını soranlara, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gezmeye gideceğini, sonrasında ise aracı oğluna hediye edeceğini söyledi. “Türk sporunun en büyük destekçilerinden” Çakıcı’ya aracını Kiğılı’nın da sponsorları arasında yer aldığı Medipol Başakşehir’in Teknik Direktörü Abdullah Avcı teslim etti.

   

   Avcı, “Abdullah Kiğılı’yı 30 yıla yakın zamandır tanırım. Kendisi Türk sporunun ve sporcusunun çok büyük destekçisidir. Kiğılı da aynı şekilde her zaman spor dostu bir marka olmuştur. Bugün Medipol Başakşehir’in de sponsorları arasında yer alıyor. Üstelik Kiğılı alanında ülkemizin de en çok takdir edilen kurumlarından biri. Bu güzel günde, müşterilerine de ne denli kıymet verdiğini bir kez daha göstermiş oldu” dedi. “Tek bir ceket, bir araba kazandırdı” Davete Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ve markanın CEO’su Hilal Suerdem de katılım gösterdi. Abdullah Kiğılı talihliyi tebrik ederken, “Hayat böyledir işte, aldığınız tek bir ceket size bir araba kazandırdı. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. “Başarımızı taçlandırmak istedik” Suerdem ise, “2017 bazı belirsizlikler rağmen Kiğılı için iyi bir yıldı. Bu başarıyı taçlandırmak ve anlamlı bir hale getirmek için bir kampanya organize etmek, müşterilerimiz için farklı bir fayda yaratmak istedik. Bu gibi adımlarımıza ve ekonomiyi destekleyecek hamlelerimize 2018’de de devam edeceğiz. Mağazacılık zincirimizi genişletmek ve istihdama katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 80 yıldır kalite ve modayı tüm Türkiye’ye ulaştırmak için durmadan çalışıyoruz. Talihlilerimize Kiğılı’yı tercih ettikleri için teşekkürler. Umarım onlara bu hediyeleriyle en güzel günlerinde eşlik edebiliriz” dedi. Hediye çekilişinde Audi A3’ün yanı sıra, 10 adet iPhone 8, 10 adet iPad ve 10 adet Playstation 4 Pro da talihli Kiğılı müşterilerinin oldu. Kazananların hediyeleri geçtiğimiz günlerde kendilerine ulaştırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.