Kına gecelerine Osmanlı damgası

Aralarında Yeliz Yeşilmen, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, İpek Özkök, Zahide Yetiş, İpek Tanrıyar ve Chloe Ortaç gibi çok sayıda ünlünün kına gecelerini düzenleyerek adından bahsettiren Erol Yıldırım, genç kızlar arasında yükselen kına gecesi trendlerini anlattı.

25 Nisan 2018 Çarşamba 18:57
Kına gecelerine Osmanlı damgası






Kına gecelerine Osmanlı damgası

Son yıllarda kına gecelerinde geleneksel Osmanlı motifleri damgasını vuruyor. Kına gecelerinde genç kızların tarihsel değerlere büyük önem verdiğini belirten ünlü organizatör Erol Yıldırım "Her genç kendini sultanlar gibi hissetmek istiyor. Bu onların en doğal hakkı. Kına gecelerindeki zarif ve ince detaylar, şölen havasına dönüşüyor" dedi.

Aralarında Yeliz Yeşilmen, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, İpek Özkök, Zahide Yetiş, İpek Tanrıyar ve Chloe Ortaç gibi çok sayıda ünlünün kına gecelerini düzenleyerek adından bahsettiren Erol Yıldırım, genç kızlar arasında yükselen kına gecesi trendlerini anlattı. Yıldırım

tutumluluğuyla bildiğimiz genç kızların, evlilik hazırlığının son aşaması olan kına eğlencesinde oldukça cömert davrandığını söyledi. 2018 yılında en çok tercih Osmanlı tarzı kına gecelerinde mekan seçiminin de önemine değinen Erol Yıldırım şu bilgileri verdi:

Artık daha seçkin, otantik mekanlarda kına geceleri düzenliyoruz. Yalı, Kasır, Hamam yada yüzen saray haline getirdiğimiz gemiler kına gecelerine damgasını vuruyor.

Kına Geceleri için tatlılar, şerbetler, içecekler, fasıl için müzik ve yetenekli dansçı kızlar, kına gecelerine renk katıyor. 

Bindallı, ve Osmanlı prenseslerinin giydiği kıyafetler, ekranlarda tarihi dizilerde gördüklerimizden çok daha canlı renklerde olanlar tercih ediliyor. Bu yıl kırmızı ve pembe renkler oldukça hakim, klasik lokumlardan ithal meyveli çikolatalara, kahvelerden, kına gecesine özel şerbetçiye kadar tüm detaylar kız evi tarafından listenelip veriliyor. Tabi liste uzadıkça maliyet artıyor. Geç kızlar ve arkadaşlarına sosyal medyada aylarca paylaşacak görüntüler kolay ortaya çıkmıyor."

Genç kızların erkeklere göre hayal dünyasının daha renkli daha zengin olduğunu söyleyen ünlü organizatör Erol Yıldırım şunları söyledi: "Kına gecesi detay demek. Her detay geceye damgasını vuracak kadar güçlü ve özgün olmalı. Bindallı'nın oyasından, ellere yakılan kına için kullanılan mendillere, kına dövmesine kadar tüm detaylar yıllarca unutulmayacak güzellikte olmalı"

2018'İN KINA TRENDLERİ

Bindallı ve Osmanlı kaftanları, 

Fasıl grupları ve dans gösterileri,

Hint ve Afrika müziği yeniden revaçta

Osmanlı şerbetçileri

Hamam ya da gemilerde kına gecesi 

Anahtar Kelimeler:
Erol Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.