Kinetix GezginIX Kazananları Açıklandı

Kinetix GezginIX yarışmasına; Sinop’tan Aydın’a, Kayseri’den Denizli’ye, Ankara’dan İzmir’e, Antalya’ya kadar Türkiye’nin her köşesinden videolar yüklendi.

02 Haziran 2015 Salı 14:32
Kinetix GezginIX Kazananları Açıklandı






Kinetix GezginIX Kazananları Açıklandı

 

Kinetix GezginIX yarışmasına; Sinop’tan Aydın’a, Kayseri’den Denizli’ye, Ankara’dan İzmir’e, Antalya’ya kadar Türkiye’nin her köşesinden videolar yüklendi. Venedik, Floransa, Rio de Janerio gibi dünyanın en güzel şehirlerinden de çekimlerin bulunduğu onlarca video www.kinetixgexginix.com adresinde tüm internet kullanıcılarına açılarak oylandı. Kinetix Gezginix jürisi tarafından en çok beğenilen 3 videonun yaratıcıları ünlü fotoğrafçı Sefa Yamak’la birlikte Likya Yolu Macerası’na hazırlanıyorlar.

Kinetix, enerjisine yakışan bir yarışmayla macerayı gençlere hediye ediyor. Yaşadığı yerin videosunu çekerek www.kinetixgezginix.com’a yüklenen onlarca video arasından seçilen 3 videonun yaratıcısı 12-14 Haziran tarihleri arasında benzersiz bir Likya macerasına hak kazandı. Likya’yı karış karış gezerek gerçek bir GezginIX olmanın tadını çıkaracak finalistler, birlikte çıkacakları macerada ünlü fotoğrafçı Sefa Yamak’la fotoğraf tecrübelerini paylaşma fırsatı yakalayacaklar.

 

kazanan isimler:

1) Mert Baysal

2) Nur Ali Polater

3) Tarık Pınarlı

Son Güncelleme: 02.06.2015 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.