Kızkalesi'nde Elektrik Kesintisine Tepki (2)

'KIZKALESİ 2015 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI' Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Kızkalesi'nde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "Toroslar Elektrik...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:56
Kızkalesi'nde Elektrik Kesintisine Tepki  (2)






'KIZKALESİ 2015 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI'
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Kızkalesi'nde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:
"Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'nin özelleştirme süreci 01.10.2013 tarihinde yapılan devir işlemi ile tamamlanmıştır. Aradan geçen yaklaşık 1 yıllık süreçte temel hedefimiz olan mevzuat hükümleri ile tam uyum halinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı sağlama paralelinde yatırım ve operasyon çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Söz konusu bölgeye ilişkin geçtiğimiz hafta şebeke bakım çalışması yapılmıştır. Ancak kalıcı çözüm, ilgili trafo merkezinin yenilenmesi ile sağlanabilecektir. Söz konusu bölgeyi besleyecek olan trafo merkezinin yenilenmesinin ardından bölgenin bu merkez üzerinden enerjilendirmesine ilişkin yatırım çalışması 2015 yılı yatırım planımıza alınmıştır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.