Koçtaş kartlılara özel ev interneti kampanyası

- Koçtaş, Millenicom ile yaptığı iş birliği kapsamında internet tutkunu müşterilerine fırsatlar sunuyor

26 Eylül 2017 Salı 15:25
Koçtaş kartlılara özel ev interneti kampanyası






İSTANBUL (AA) - Koçtaş, Millenicom ile yaptığı iş birliği kapsamında internet tutkunu müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, yaşam alanında geçirdiği zamanı güzelleştirmek isteyenlere çözümler sunan Koçtaş Kart ile ev interneti sadece 46,99 liradan başlayan fiyatıyla müşterileri bekliyor.

31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, sınırsız ADSL, VDSL ve Fiber internet paketleri Koçtaş Kart müşterilerine özel olarak çok uygun fiyatlarla sunuluyor.

Koçtaş mağazalarında satılan ürünlerde indirim ve çeşitli hizmetlerde avantaj sunmasının yanı sıra Koçtaş Kart, müşterilerinin hayatını güzelleştirecek farklı alanlarda da kolaylık sağlıyor.

Kampanya dahilinde Koçtaş Kart'a sahip olan müşteriler 92 lira yerine 46,90 lirayla sınırsız internet paketine sahip oluyor.

Anahtar Kelimeler:
Beylikdüzü Migros AVM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.