Madame Coco o ürünler için kadınlara teşekkür etti

Başta Çin olmak üzere uzak doğu ülkelerinden ithal ettiği ürünlerle zincir mağazalar kuran Madame Coco, dünyaca ünlü Denizli havlularına el emeği vererek katkıda bulunan emekçi kadınlara teşekkür etti

06 Mart 2019 Çarşamba 13:03
Madame Coco o ürünler için kadınlara teşekkür etti






Madame Coco o ürünler için kadınlara teşekkür etti


Mağazalarında sattığı ürünlerin büyük bir bölümünü Çin'den ithal eden Madame Coco, 8 Mart Dünya kadınlar günü öncesi , Denizli'de üretilen havlulara desenleriyle renk kadan emekçi kadınlara teşekkür etti.  Kadınlar Günü öncesi Denizlili kadınlar tarafından süslenen havlular için 'Kadınlara teşekkür' bülteni yayınlayan Madame Coco'nun bu havluları henüz satış mağazalarında yer almıyor.  Madame Coco geçtiğimiz yıl çalışanlarına uyguladığı baskı ve yıldırma politikalarıyla gündeme gelmişti.


ZANAATKAR KADINLARA DESTEK DEMİŞTİ

Madame Coco'nun bugün gönderdiği basın bülteninin peşine düşen arkadaşlarımız, İstanbul ve Denizli'de iki ayrı mağazasını arayarak, kadınlar tarafından işlenen havluların varlığını sordu. Her iki mağaza satış temsilcisi bu tarz ürünlerin henüz kendilerine gelmediğini söylerken, ürünlerinin Denizli çevresindeki tesislerden satın alındığını ifade ettiler. 

PR Bülteninde neler var?
Özgün tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle hayatı güzelleştiren Madame Coco, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizlili zanaatkar kadınları destekliyor. El emeği göz nuru havluları işleyen kadınlar hem aile ekonomisine katkıda bulunuyor hem de özgürleşiyor...

Denizli’de üretimden raflara gelmesine kadar birçok aşamadan geçen Madame Coco kroşe havluların ardında zanaatkar eller var. Kurulduğu günden bu yana kendi trendini yaratan ve zanaatkarları destekleyen bir marka olan Madame Coco, el emeği göz nuru havluları işleyen kadınların hem ev ekonomisine katkıda bulunuyor hem de onları özgürleştiriyor. Madame Coco, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm zanaatkar kadınları kutluyor.

Yüzde 100 pamuk el emeği ürünler 

Kadın ağırlıklı bir istihdam politikası izleyen Madame Coco, marka iş birliklerinde özellikle kadın el emeğini içeren üretimleri tercih ediyor. Fransız esintili çizgisini Türkiye’deki kullanıcıların talepleriyle uyumlu bir şekilde buluşturan Madame Coco, Türkiye’nin her noktasına yayılan mağazacılık anlayışıyla herkese ulaşıyor. Madame Coco’da geleneksel ve modern tasarımlar el yapımı ve el dokuma tekstil ürünlerine uygulanıyor. Madame Coco’nun yüzde 100 pamuk ve bazı bambu pamuk karışımı havluları için geleneksel yöntem tığ ile kroşe yapan zanaatkar kadınların el emeği ürünleri, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

YERLİ ÜRÜN BULMAK ZOR

Mademe Coco markasıyla Türkiye genelinde kurulan mağazalar zinciri genelde ucuz ve dayanıksız Çin Malı ürünlerle dolu. Markasını güçlendirmek için kadın figürünü öne çıkaran, ancak kadın çalışanlarının sık sık protesto eylemlerine maruz kalan Madame Cocu'nun son günlerde sosyal medyada da başı dertte..

Son Güncelleme: 07.03.2019 08:17
Anahtar Kelimeler:
Madame Coco
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.