Merkez Ankara Projesinde İndirim İçin Son Günler

Başkent Ankara'nın gelişmekte olan semtlerinden Yenimahalle'de yer alan Merkez Ankara projesini Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklaşa yürütüyor.

22 Şubat 2019 Cuma 15:02
Merkez Ankara Projesinde İndirim İçin Son Günler






Merkez Ankara Projesinde İndirim İçin Son Günler

Ankara Yenimahalle'de yükselen Merkez Ankara projesinde lansman öncesi fırsatlardan yararlanmak için son günler. Başkentteki merkez ankara projesi indirim sürprizi ile yeni yılı karşılıyor!

Başkent Ankara'nın gelişmekte olan semtlerinden Yenimahalle'de yer alan Merkez Ankara projesini Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklaşa yürütüyor.

Türkiye'nin En Büyüğü Olacak

Türkiye'nin en büyük karma kullanım alanlı projesi olma özelliği taşıyan merkez ankara projesi 1 milyon 200 bin metrekarelik bir inşaat sahasında yükseliyor.

Merkez Ankara projesini ankara konut projeleri arasında öne çıkaran özelliklerine, içerisinde ofisten konuta alışveriş merkezinden otellere çok çeşitli kullanım alanlarının bulunması gösterilebilir.

Merkez Ankara Projesinin Konumu

Ankara Yenimahalle'de bulunan Merkez Ankara projesi ulaşım açısından çok rahat bir konumda yer alıyor. Trafikten uzak bir yerde konumlandırılan proje üniversitelere, sağlık ve devlet kurumlarına, sanat merkezlerine, stadyum ve spor salonlarına da çok yakın.

Merkez Ankara projesini ankara konut projeleri arasında öne çıkaran bir diğer özellik de Hızlı Tren Garı'na yürüme mesafesinde olması. Bütün ulaşım imkanlarına çok yakın bir konumda olan proje metro ve yeni Başkentray'ın da merkezinde. Merkez Ankara projesi Avrupa'nın en büyük eğlence parkı Ankapark'ın da hemen bitişiğinde.

Merkez Ankara Projesinin Özellikleri

Merkez Ankara projesi içerisinde barındırdığı sosyal donatılar ile Başkent'in en önemli konut projelerinden biri olmaya aday. Proje, ankara konut projeleri içerisinde gerek inşa tekniği gerekse imkanları ile öne çıkıyor.

Merkez Ankara projesinin içerisinde; çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonları, yürüyüş alanları ve okul bulunmakta.

Merkez Ankara'da Kaç Daire Var?

Ankara Yenimahalle'de yükselen Merkez Ankara projesinde 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli büyüklüklerde 1425 daire yer alıyor. Proje kapsamında aynı zamanda 144 de mağaza yer almakta.

İndirim Fırsatı

Merkez Ankara projesinde lansman öncesi son günlere girilirken büyük bir indirim fırsatı alıcıları bekliyor. Düzenlenen kampanya ile bankasız ve kefilsiz yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile ev sahibi olma imkanı tanınıyor. Aynı zamanda 120 ay ve 0,98 vade oranları ile ödeme imkanları da Merkez Ankara projesinde.

Teslim Tarihi Ne Zaman?

Ankara'nın yükselen değeri Merkez Ankara projesinin teslim tarihi 2021 yılının Haziran ayı olarak öngörülüyor.

Anahtar Kelimeler:
Merkez Ankara Projesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.