Messi'li Drobga'lı THY reklam filmi rekor kırdı

THY'nin 13 Kasım'dan itibaren yayınlamaya başladığı son reklam filmini sadece resmi sitesinden tam 22 milyon kişi izledi.

22 Kasım 2014 Cumartesi 00:38
Messi'li Drobga'lı THY reklam filmi rekor kırdı






Messi'li Drobga'lı THY reklam filmi rekor kırdı

Türk Hava Yolları reklam filmleriyle gönüllerde taht kurmayı başardı. THY'nin 13 Kasım'dan itibaren yayınlamaya başladığı son reklam filmini sadece resmi sitesinden tam 22 milyon kişi izledi. Bir Türk şirketine ait reklam filminin 10 gün içinde bu kadar büyük izleyici kitlesine ulaşması önemli bir rekor olarak görüldü.
Türk Hava Yolları'nın yeni reklam yüzü, Chelsea'nin yıldızı Didier Drogba ve Barselona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi olmuştu.

Dünyaca ünlü iki futbolcu kamera karşısında rekabetini anlatan film kısa sürede hafızalarda yer etmeyi başardı.  Dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant ile THY'nin reklam filminde oynayan Messi, bu kez de Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba ile aynı reklamda oynadı. THY'nin merakla beklenen reklam filmi sosyal paylaşım sitelerinden ilk kez yayınlandı. THY'nin resmi sitesi dışında yüzlerce ayrı mecrada yayınlanan filmin başarısı sosyal medyanın da gündemine oturdu.
Son Güncelleme: 22.11.2014 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.