MOSFED Başkanı Güleç: Katar'daki bütün projelerde birinci tercih Türk mobilyası

MOSFED Başkanı Güleç, "Şu anda Katar'daki lüks otel ve rezidanslarda, bütün projelerde artık birinci tercih Türk mobilyasıdır." dedi.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 13:39
MOSFED Başkanı Güleç: Katar'daki bütün projelerde birinci tercih Türk mobilyası






BURSA ('AA) - HALUK YÜKSEL - Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özelde Katar, genelde ise bütün Körfez ülkelerinin mobilya sektörünün yakından takip ettiği ülkeler arasında bulunduğunu belirtti.

Güleç, en son nisan ayında Katar'da Expo Fuarı'na katıldıklarını, oralarda proje yapanların çok büyük atılımlar yaptıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Katar çok hızlı gelişiyor, beş yıldızlı otelleriyle rezidanslarıyla Körfez'in çok önemli bir aktörü, motoru haline geliyor. Son krizi tabii ki ayrı analiz etmek lazım ama ona rağmen söylüyorum ki Katar'da Türk mobilyasının imajı çok yüksek. Oraya mobilya ihracatımız çok artacak. Hem evlerde hem de projelerde kullanılan mobilya sayımız artacak. Bizim insanlarımızın buradaki projeleri yakından takip etmesi lazım."

"Türk mobilyası bütün projelere girmeye başladı"

Özellikle Katar'da Türk mobilyasına gösterilen ilgiye işaret eden Güleç, "Şu anda Katar'daki lüks otel ve rezidanslarda, bütün projelerde artık birinci tercih Türk mobilyasıdır." ifadesini kullandı.

Güleç, "Uzakdoğu'da üretilen mallar, Türk mobilyası kadar kaliteli değil ve şikayet alınmaya başlandı. Avrupa markaları zaten astarı yüzünden pahalı. Türk mobilyası ister istemez bütün projelere girmeye başladı." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.