Odeabank'a 3 Altın Örümcek ödülü

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Odeabank üç ödüle layık görüldü

17 Eylül 2014 Çarşamba 02:29
Odeabank'a 3 Altın Örümcek ödülü






Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve internetin Oscarları olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Odeabank üç farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Bu yıl 12. kez düzenlenen, web ve internet teknolojileri kullanılan 38 farklı kategorinin yarıştığı organizasyonda Odeabank kullanıcı dostu www.bankocard.com.tr ile ‘En İyi Mobil Web Sitesi’ alanında birincilik kazandı. Ayrıca bankacılık ve finans kategorisinde www.odeabank.com.tr ile ‘En İyi Web Sitesi’ alanında ikincilik; yine  www.odeabank.com.tr ile ‘En İyi Kurumsal Web Sitesi’ alanında ise üçüncülük aldı.  


İleri teknoloji kullanımıyla Türk bankacılık sektörüne hızlı bir giriş yapan Odeabank, kullanıcılara da, Bankanın dinamik ve modern kimliği ile örtüşen bir web sayfası tasarımı ve yapısı sunuyor. Microsoft SharePoint, FAST ve BehaviorPad altyapısına sahip www.odeabank.com.tr ‘de ana bankacılık uygulaması ile entegre çalışan interaktif hesaplama ve başvuru araçlarına yer veriliyor, böylece şubeye gitmeden kredi veya kredi kartı başvurusu yapılabiliyor, mevduat getirisi ve kredi ödeme tutarları hesaplanabiliyor. Ayrıca kapsamlı yatırım sayfaları ile piyasa verileri takip edilebiliyor, ürünler ve kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi alınabiliyor. Odeabank web sitesi 2013 yılında 1,7 milyonun üzerinde, 2014 yılının ilk 8 ayında ise 2 milyonun üzerinde ziyaret aldı.

Birey ve değişen yaşam standartlarına odaklanan bakış açısıyla Bank’O Card sahiplerine çeşitli kampanyalar sunan Odeabank, www.bankocard.com.tr ile kredi kartı müşterileri için ayrı bir iletişim kanalı oluşturdu. Renkli menüleri ve yaratıcı tasarımıyla dikkat çeken web sitesi, kullanımı kolaylaştıran navigasyon yapısı ve teknolojik alt yapısı ile de rakiplerinden farklılaşıyor. Kullanıcılar burada farklı kredi kartı ürünlerinin özelliklerini detaylı inceleyebiliyor, formlar ile kredi kartı başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Ayrıca kampanya bilgilerine ve Bank’O Card fırsatlarına da site üzerinden erişilebiliyor.

Son Güncelleme: 17.09.2014 02:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.