Onur Air'den Dev Kampanyalar

Güvenli olması ve maliyetin düşük olması nedeniyle özellikle şehirlerarası yolculuklarda en fazla tercih edilen karayolu ulaşımı her ne kadar önüne geçilemeyen bir hava kirliliğine yol açsa da karayolunun ulaşım sektörü içindeki payı her geçen gün daha fazla artmaktadır.

17 Temmuz 2016 Pazar 23:30
Onur Air'den Dev Kampanyalar






Onur Air'den Dev Kampanyalar

Seyahat etmek isteyen kişilerin ilk başvurdukları ulaşım seçeneği genel olarak karayoludur. Güvenli olması ve maliyetin düşük olması nedeniyle özellikle şehirlerarası yolculuklarda en fazla tercih edilen karayolu ulaşımı her ne kadar önüne geçilemeyen bir hava kirliliğine yol açsa da karayolunun ulaşım sektörü içindeki payı her geçen gün daha fazla artmaktadır.

Bunun yanında acil iş seyahatleri ya da farklı ihtiyaçlardan kaynaklanan durumlardan tercih edilebilecek en uygun ulaşım seçeneği havayoludur. Havayolu taşımacılığı günümüzde daha çok turistik amaçlar için kullanılsa da büyük bir kitle şehirlerarasındaki yolculuklarında da havayolunu kullanmaktadırlar. Havayolunu kullanma konusunda zaman tasarrufu en büyük etkendir. Bunun yanında uçak bileti fiyatları uçak yolculuklarını tercih eden kişilerin sayısını düşürmektedir. Fakat Ucuz Uçak Bileti imkânlarını değerlendirmek isteyen kişiler bazı kampanya ve indirimleri takip ederek her zaman olmasa da havayolu taşımacılığını kullanabilmektedir.

Bu indirimler ve kampanyalar daha çok uçak bileti satışı yapan internet siteleri tarafından düzenlenmektedir. Bu sitelerden biri olan ve uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren Alo Bilet Hattı ziyaretçilerin kolay adımlarla uçak bileti satın alabilecekleri kullanışlı bir internet sitesidir. İnternet siteleri arasında kullanışlı olup olmamanın önemli bir etken olduğu çevrimiçi dünyada uçak bileti satın alacak kişilerin Alo Bilet Hattı’nı ziyaret etmek için birçok sebebi bulunmaktadır.

Öncelikle kullanışlılık ve ulaşılabilirlik seçenekleri sitenin tercih edilme nedenlerinden biridir. Havayolu firmalarının resmi internet sitelerindeki karmaşa burada yer almaz ve siteyi ziyaret eden kişiler kolay adımlarla istediğine ulaşabilir. Ayrıca bilgi almak için siteyi ziyaret eden ve aradığını bulamadığını düşünen kişiler için de bir çağrı merkezi numarası mevcuttur. Site ziyaretçileri bu numarayı arayarak da detaylı bilgi alabilirler. Sitede ziyaretçilerin bilet satın alabilecekleri firmalardan biri de Onurair’dir. Yerli bir havayolu firması olarak gelişmiş şartlara sahip olan OnurAir uçak bileti konusunda ziyaretçilere oldukça ekonomik imkânlar sunmaktadır.

1992 yılında faaliyet göstermeye başlayan firma yurtiçinde ve yurtdışında onlarca uçuş noktasına sefer düzenlemektedir. Yurtiçinde belirli şehirlere seferler düzenlenirken yurtdışındaki gelişmiş ülkelere birden fazla sefer düzenlenebilmektedir. Yurtiçi ya da yurtdışı seyahatlerinde Onurair’i tercih edecek kişiler daha ekonomik şartlarda seyahat edebilmek için Onur Air Kampanyaları hakkında kısa bir araştırma yapabilirler. Maliyet açısından oldukça yüksek değerlere sahip olan havayolu yolculuklarının maliyetini düşürebilmek için bu tür kampanyalar iyi bir fırsattır ve zamanında haberdar olan kişiler gerekli koşulları sağladıkları takdirde bu indirimlerden faydalanabilirler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.