Onur Air Taksi Fiyatına Avrupa’ya Uçuruyor

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, () ONUR Air ‘Avrupa’da taksi fiyatına Avrupa’ya uçun’ sloganıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Amsterdam, Viyana, Paris, Frankfurt ve Düsseldorf’a tarifeli seferler başlattı. Daha...

26 Ekim 2014 Pazar 10:50
Onur Air Taksi Fiyatına Avrupa’ya Uçuruyor








İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, () ONUR Air ‘Avrupa’da taksi fiyatına Avrupa’ya uçun’ sloganıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Amsterdam, Viyana, Paris, Frankfurt ve Düsseldorf’a tarifeli seferler başlattı.

Daha önce Avrupa’ya charter seferler yapan Onur Air, kış sezonun başlaması ile birlikte Avrupa’nın 5 noktasına tarifeli seferlerle uçuşlara başladı. İlk seferler bugün Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşti. ‘Avrupa’da taksi fiyatına Avrupa’ya uçun’ sloganıyla başlayan seferlere yolcular büyük ilgi gösterdi. İlk seferler nedeniyle yolcular Atatürk Havalimanı Dış hatlar Gidiş Terminali’nde kontuar önünde uzun kuyruklar oluştu. Onur Air Amsterdam, Viyana, Paris, Frankfurt ve Düsseldorf’a vergiler dahil 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla yolculara hizmet verecek.

AMACIMIZ ONUR AİR’İ VE HATTI


Avrupa’ya yapılan tarifeli seferler hakkında bilgi veren Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, şunları söyledi:

“Biz 23 yıllık tecrübeyi daha da çeşitlendirmek istedik. Bu sefer İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Avrupa’nın 5 noktasını Türkiye’deki 17 şehri bağlayarak tarifeli sefer yapmaya başladık. Bizim amacımız yolcuya ucuz ve kaliteli hizmet vermek. Burada düşünce maliyet amaçlı değil. Tarifeli seferlere daha yeni başlıyoruz. Amaç önce yolcuya bu hattı ve Onur Air’i tanıtmak.”

 (FOTOĞRAFLI) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.