Opet, Turkish Airlines Open Golf Turnuvası’na destek veriyor

- Türk sporuna desteğini devam ettiren Opet, Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nın sponsorları arasında bulunuyor

01 Kasım 2017 Çarşamba 14:14
Opet, Turkish Airlines Open Golf Turnuvası’na destek veriyor






İSTANBUL (AA) - Opet, 2-5 Kasım'da düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nın sponsorları arasında yer alıyor.

Opet açıklamasına göre, Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nın önemli ayaklarından biri bu yıl Belek'te oynanacak.

Geçtiğimiz yıl Rio'da düzenlenen Yaz Olimpiyatları'na ilk kez dahil edilen golf sporunun ilk Olimpiyat Şampiyonu Justin Rose'un da bulunacağı seriye, Henrik Stenson ve Matt Kuchar gibi dünyaca ünlü golfçüler katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Opet Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, şunları kaydetti:

"Bu yıl turnuvanın sponsorları arasında bulunan ve 11 yıldan bu yana üst üste müşteri memnuniyetinde lider olan Opet, yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve sosyal sorumluluk yaklaşımıyla fark yaratan bir marka. Golf sporuna verdiği desteğin yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu ile anlaşması gereği Milli Takımların resmi sponsoru ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun da enerji sponsoru olarak destek vermeye devam ediyor.

Ayrıca dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olarak bilinen Dünya Kurumsal Golf Turnuvası (World Corporate Golf Challenge-WCGC) yine 3 yıldır Opet sponsorluğunda düzenleniyor. Turkish Airlines Open Golf Turnuvası ise Avrupa'nın en önemli golf organizasyonlarından biri. Turnuvanın burada düzenlenmesi ülkemiz için de çok önemli bir fırsat."

Opet olarak her zaman sporu ve kültür-sanatı desteklediklerini belirten Öztürk, turnuvanın düzenlendiği Regnum Carya Golf Kulübünün Avrupa'da ilk 100 saha içinde 2. sırada yer aldığına ve Avrupa'nın 18 delikli, aydınlatmalı "ilk ve tek" sahası olduğuna dikkati çekti.

Öztürk, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.