Orman Genel Müdürlüğü paletli ekskavatör parkını MST ile güçlendirdi

GAZİANTEP (AA) - Orman Genel Müdürlüğü orman yollarının açılmasında kullanmak üzere makine parkını, SANKO Holding bünyesindeki MST İş ve Tarım Makinaları tarafından Gaziantep’te üretilen 8 M300LC model paletli ekskavatör ile güçlendirdi....

11 Kasım 2017 Cumartesi 16:01
Orman Genel Müdürlüğü paletli ekskavatör parkını MST ile güçlendirdi






GAZİANTEP (AA) - Orman Genel Müdürlüğü orman yollarının açılmasında kullanmak üzere makine parkını, SANKO Holding bünyesindeki MST İş ve Tarım Makinaları tarafından Gaziantep’te üretilen 8 M300LC model paletli ekskavatör ile güçlendirdi.

SANKO Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) aracılığıyla satın alınan iş makinaları, kurum yetkililerinin katılımıyla fabrika ziyaretinin ardından teknik ve fiziki muayene sonrasında teslim edildi.

Muayeneye Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürü Ferit Torunoğlu, Yedek Parça ve Tamirhane Müdürü Hüseyin Cahit Demirtürk, MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, Pazarlama Direktörü Levent Karaağaç, Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ve her iki kurumdan uzmanlar katıldı.

Ferit Torunoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in yaklaşımları doğrultusunda alacakları tüm iş makinalarının yerli üretim olmasına özen ve hassasiyet gösterdiklerini, bundan da hem kurumların hem de Türkiye’nin kazançlı çıktığını söyledi.

MST Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı ise Orman Genel Müdürlüğünün yerli üretimin desteklenmesi konusundaki hassasiyetinin diğer kamu kurumlarına örnek olmasını istedi.

Kamu yerli üretimi tercih ederken, yerli üreticilerin de kaliteli ürünler üretip, satışı yapılan makinalara sahada en iyi satış sonrası hizmetler verilmesi gerektiğini kaydeden Karlı, “Bu vesile ile 8 adet MST marka M300LC model paletli ekskavatörlerimizin Orman Genel Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak ekskavatörler Orman Genel Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

MST İş ve Tarım Makinaları, tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları, gayrimenkul, AVM, sağlık ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren SANKO Holding bünyesinde kuruldu.

Gaziantep’teki 42 bin metrekare kapalı alanlı, modern teknolojiyle donatılan tesislerde üretilen MST markalı kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve ekskavatörle, SANKO çatısı altında ülke sanayisine değer katıyor.

MST İş ve Tarım Makinaları, Türkiye’de 11 bölge müdürlüğü ve güçlü ve yaygın satış ve satış sonrası hizmetler teşkilatı ile iş makinası sektörüne satış ekibi ve teknik personel yetiştirilmesi konusunda da çalışma yapıyor. Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artıran ve yeni teknoloji çalışmaları yapan MST Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenler yürütüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.