Osmanbey İşadamları iftarda durum değerlendirdi

Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği OTİAD tarafından düzenlenen iftara, sektörün duayen isimleri ve tekstilci işadamları katıldı.

04 Temmuz 2014 Cuma 22:01
Osmanbey İşadamları iftarda durum değerlendirdi






OTİAD İFTARI, Osmanbey İşadamları iftarda durum değerlendirdi


Türkiye'nin kendi markasıyla tekstil ihracatında en büyük yatırımcıların yer aldığı Osmanbey tekstilcileri, Ortadoğu'daki son gelişmeleri düzenledikleri iftar yemeğinde ele aldı. Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği OTİAD tarafından düzenlenen iftara, sektörün duayen isimleri ve tekstilci işadamları katıldı. Suriye, Lübnan, Irak, Mısır krizinin üstüne Ukrayna'da yaşanan iç savaşın en büyük darbeyi Osmanbey esnafına vurduğunu belirten işadamları çığ gibi büyüyen sorunlar için çıkış yolu arıyor.

İpekiş'in sahiplerinden Efe Tarman'ın verdiği iftara işadamı Abdullah Kığılı'nın yanısıra OTİAD Yöntim Kurulu Başkanı İlker Karataş, Başkan Yardımcısı Kudbeddin Ayyıldız, Esin Arıcan, Cüneyt Mutkan, Oktay Demir, Murat Gültekin, İnanç Ulu, Demet Tanciğer Tatarhan, Bülent Bakan, Kemal Kartal, Ediz Ezen, Mustafa Türk, Mustafa Sürmegöz, Lokman Özhan, Tamer Pala, Sahabattin Günbeyi, Sinan Gümüş, Nevzat Ataman, Ahmet Tunçman, Süleyman Artık, Servan Okçu, Sami Surt, Neslihan Girgin, Sibel Polat Savaş  Esin Büyükbayrak Karasu, Erdem Duman, Dursun Kaya, Aysel Baseski gibi isimler katıldı.

İftar sonrası OTİAD Başkanı İlker Karakaş, sektörün başarılı temsilcilerine gecenin anısına plaket verdi

Sektörün duayen isimlerinin iştirak ettiği OTİAD iftarında, işadamları yaşanan süreci değerlendirmek için sık sık bir araya gelme kararı aldı...

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.