Osmanlı 1453 körfeze açılıyor: Türk lezzeti BAE'de 

Yatırım danışmanlığını Towerlife Selen Deniz’in yaptığı 1453 Osmanlı kahve ‘ye Birleşik Arap Emirliklerinden 3 milyon dolarlık yatırım geldi.

20 Haziran 2017 Salı 12:42
Osmanlı 1453 körfeze açılıyor: Türk lezzeti BAE'de 






Osmanlı 1453 körfeze açılıyor: Türk lezzeti BAE'de  
 
Yatırım danışmanlığını Towerlife Selen Deniz’in sürdürdüğü ‘Şehzadelerin kentinden Türkiye ye’ sloganı ile hızlı şube açmaya devam eden 1453 Osmanlı kahve ‘ye Birleşik Arap Emirliklerinden 3 milyon dolarlık yatırım geldi.
körfez ülkelerinde 10 şube açılışlarına hazırlanan marka danışmanı Selen Deniz, ‘yurt içinde hali hazırda 5 şubemiz,inşaatı süren 6 şubemiz daha mevcut iken körfez ülkelerinden gelen bu taleb bizi mutlu etti’ dedi.


PRENSIBTE ANLAŞMALAR TAMAM


Selen Deniz prensipte anlaşmalar tamam şuan da yasal prosedürler ile ilgili sürecin devam ettiğini belirterek tüm şubelerin açılışlarının önümüzdeki 6 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.Deniz ilk anlaşmanın 10 şube açılısı olduğunu ve 2018 sonuna kadar körfez bölgesinde 25 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Anahtar Kelimeler:
Osmanlı 1453
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.