Otomobilde indirimler devam ediyor

 Bu yıl durgun bir sezon geçiren otomotiv sektörü yeni vergi düzenlemeleri ile yeniden hareketlendi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 16:13
Otomobilde indirimler devam ediyor






Otomobilde indirimler devam ediyor

   Bu yıl durgun bir sezon geçiren otomotiv sektörü yeni vergi düzenlemeleri ile yeniden hareketlendi.Otomobil firmaları araçlarında büyük indirimler yaptılar. Orta segment otomobillerde bazı firmalar vergi avantajını kullanarak 100 bin TL'ye varna indirimlere gittiler. Otomobil sektöründe yapılan vergi avantajları otomobil firmalarının satışlarını arttırdı. BMW M serisinde ve diğer modellerinde ciddi avantajlar sunuyor. BMW 3 serisinde fiyatlar 280 bin TL'ye kadar geriledi. Yine BMW 418 i modelinde de fiyatlar 300 bin TL. civarına geldi.

   Audi ise A4 1.4 TFSI modelinde 355 bin TL.den 255.bin TL'ye fiyat avantajı sunuyor. Yine A3 1.0 Benzinli modellerinde 255.bin T'den 155.TL'ye inen fiyat avantajları tükecilere sunuluyor.
   

Volvo,Volkwagen, Fiat'da büyük fırsat
 

Özellikle Volvo son derece cazip avantajlarla tükecilerin karşısında çıkıyor.Diğer markalarda opsiyonel olarak sunulan birçok donanım Volvo modellerinde standart donanım olarak yer alıyor. Volvo V40 modelinde deri koltuk, sunroof, katlanır ayna, yağmur sensörü, dijital klima, cruise control, otomatik yanan farlar, standart olarak sunuluyor ve ve fiyat kampanyada 162 bin TL.

  Yine Volvo S60 tıkpı V40 mıdelinde olduğu gibi aynı donanımlara sahip olarak 181.Bin Tl fiyatla satışa sunuluyor.Kampanyadaki bir diğer marka Volkwagen.Passat modellerinde 1.4 benzinli donanımlı araçlarının fiyatı 165. bin.TL olurken dizel modellerinde de 165.bin TL'den başlıyor fiyatlar.Bu indirim kervanına katılan bir diğer marka da Fiat oldu.

   Fiat 500 modellerinin fiyatlarını 99.900.TL'ye indirirken,Egea başlangıç model satış fiyatı 61.800.TL'ye geriledi.Fiat Egea modelleri için özel ödeme seçeneklerini de sunuyorlar.Egea kredi tablosu şöyle;


 

  1 yıla kadar cazip kredi imkanları

    Yıl sonuna kadar sürecek olan bu vergi avantajından yararlanmak isteyen tüketiciler için markalar stoklarını eritmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Bu kampanyalarda ayrıca firmalar 6 ay, 8 ay ve 1 yıl vadeye sıfır vade farkı uyguluyorlar.Tükecilerin bu fırsattan yararlanmaları için tam zamanı olduğunu söyleyen satış temsilcisileri uzun zamandır durgun geçen sektörlerinin bugünlerde hareketlendiğini bu fırsatların araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat olduğunu söylüyorlar.Gümrüklerde çok sayıda sıfır aracın beklediğini bu araçların yıl sonuna kadar gümrüklerden çekilmesi gerektiğini söyleyen yetkililer bu kamğanyalar ile bu stokların ciddi şekilde tüketilmesini umduklarını belirtiyorlar.

Son Güncelleme: 14.11.2018 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.