Pagegy nedir? Pagegy ile kazanmak mümkün mü?

İnternet üzerinden mağaza açmak isteyenler için kurulmuş bir sistem Pagegy. Deneyimli bir kadro tarafından yönetiliyor. Kendi alan adı, kendi kurumsal kimliğiyle satış yapmak isteyenlere online mağaza açma imkanı veriyor.

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:51
Pagegy nedir? Pagegy ile kazanmak mümkün mü?






pagegy nedir? pagegy ile kazanmak mümkün mü?


İnternet üserinden hazır alış veriş mecrası olarak karışımaz çıkan pagegy.çom kendi sistemi üzerinden mağaza sahiplerine SSL hizmeti sunmakla öne çıkıyor.
Kendi ürünlerini kendi alan adı üzerinden satmak isteyerler için 3 günlük deneme sürümünün ardından aylık 14.95 dolar ücretle mağaza hizmeti veriyor.
 
DENEYİMLİ BİR EKİP YÖNETİYOR

Artık her şeyin online satıldığı günümüzde dev mağazaların ve alışveriş merkezlerinin yerini eticaret siteleri aldı. Bu sayede kısıtlı bir kitleye ulaşan mağazalar internet üzerinden milyonlara ulaşarak cirolarını artırdılar ve dev firmalar haline geldiler. Peki eticaret sitesi kurmak sanıldığı kadar zor mu?

İyi bir eticaret girişiminin yüz binlerce lira sermaye ile kurulacağı söylentilerini boşa çıkaran bir sistem geldi.

Uzakrota ve Gezigoo gibi projeleri ile tanınan Gökhan ERDOĞAN, Moskova’da yaşamını sürdüren 37shoes.ru sitesinin kurucusu Hakan AYDEMİR ve iş adamı Akif AKAY’ın kurmuş olduğu Pagegy.com, kullanıcıların kendi logoları ve kendi tasarımları ile ürünlerini satmalarına olanak sağlayan banka ödeme sistemi, alan adı gibi dertlerden kurtaran ve kolayca satış yapmalarına olanak tanıyan bir sisteme sahiptir.

Sistem üzerinden oluşturduğunuz alışveriş siteniz mobil cihazlara uyumlu olarak çalışır. Farklı mobil cihaz ekran boyutuna göre alışveriş siteniz kendisini otomatik olarak ayarlar.

Pagegy ile kendi online mağazanızı açmak oldukça basit ve keyifli, e-posta adresiniz ile üye olabileceğiniz Pagegy’e girdikten sonra, sade ve şık tasarımıyla sizi karşılıyor. Burada yapılan yönlendirmelerle mağazanızı açmanız yaklaşık 2-3 dakikanızı alıyor. Hatta bir karşılaştırma yapmamız gerekirse, herhangi bir ilan sitesine bir ürünü satışa koymanızdan çok daha kısa bir süre içerisinde Pagegy’de mağaza açmanız mümkün.

Sistem açılalı 2 aylık bir süre olmasına rağmen geçen kısa sürede 1000’den fazla mağazaya ulaştı.

İlk 3 günlük kullanımı ücretsiz olan servis, 3 günlük kullanım sonrasında 14,95 dolardan başlayan fiyatlarla sisteme sahip olabilirler.

Siteye http://pagegy.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 29.10.2014 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.