Pegasus Afrika'ya uçuyor

Pegasus, Sharm El Sheikh ve Hurghada'yı uçuş ağına ekledi

12 Eylül 2014 Cuma 20:44
Pegasus Afrika'ya uçuyor






Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, Afrika kıtasındaki ilk uçuşlarını, Mısır’da iki noktaya birden tarifeli seferlere başlayarak gerçekleştiriyor.

Pegasus Hava Yolları’nın 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa açılan Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya ilk uçuşları, 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına kattığı yeni noktalarla büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. Afrika Kıtası’nı da uçuş ağına ekleyerek Mısır’da Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya tarifeli seferlerine başlayan Pegasus Hava Yolları, yeni hatlarına ilk uçuşunu 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen’den 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, Hurghada ve Sharm El Sheikh’den İstanbul Sabiha Gökçen’e ise 79.99 USD’den başlayan fiyatlarla uçabilecekler. 

Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sharm El Sheikh Havalimanı’na seferleri Perşembe günleri saat 23.30’da, Sharm El Sheikh Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na seferleri ise Cuma günleri saat 03.35’te gerçekleşecek. Pegasus’un Hurghada seferleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Cumartesi günleri saat 22.35’te, Hurghada Havalimanı’ndan ise Pazar günleri saat 03.20’de düzenlenecek. 

Sharm El Sheikh ve Hurghada’yı da uçuş ağına eklemesi ile yurt dışında 56, yurt içinde 30 olmak üzere, 36 ülkede toplam 86 noktaya uçmaya başlayan Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ulaşmak için www.flypgs.com ‘a girmek yeterli.

Pegasus, Sharm El Sheik’i 37, Hurghada’yı 46 noktaya bağlıyor
Pegasus Sharm El Sheik’i; yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Trabzon ve Van olmak üzere 11, yurt dışında da Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Köln, Kopenhag, Brüksel, Düsseldorf, Kıbrıs, Roma, Frankfurt,  Lviv, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 26 noktaya bağlantılı uçururken, Hurghada’yı ise yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 11, yurtdışında Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Belgrad, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Düsseldorf, Kıbrıs, Cenevre, Roma, Frankfurt, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 35 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.



Son Güncelleme: 12.09.2014 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.