Pegasus'tan Ankara merkezli 2 yeni uçuş noktası

- Pegasus Hava Yolları, 29 Ekim itibarıyla Ankara'dan Şanlıurfa ve Elazığ'a karşılıklı sefer başlatıyor

25 Eylül 2017 Pazartesi 12:56
Pegasus'tan Ankara merkezli 2 yeni uçuş noktası






İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, Ankara'dan Şanlıurfa ve Elazığ'a karşılıklı sefer başlatacak.

Şirket açıklamasına göre, Pegasus Hava Yolları, "uçmanın herkesin hakkı olduğu" ilkesiyle hava ulaşımını daha geniş kitlelere ulaştırmak için Ankara merkezli uçuşlarının sayısını artırmaya devam ediyor. 29 Ekim'de başlayacak Ankara-Şanlıurfa ve Ankara-Elazığ karşılıklı seferleri ile yolcular, haftanın her günü Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Şanlıurfa ve Elazığ'a 49,99 TL'den başlayan fiyatlarla ulaşabilecek.

Pegasus'un yurt içinde Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Şanlıurfa ve Elazığ dışında İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Bodrum, Trabzon, Antalya, Adana, Van, Gaziantep, Erzurum, Diyarbakır, Balıkesir-Edremit, Adıyaman ve Tekirdağ olmak üzere toplam 15 şehre direkt uçuşları bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.