Perakende Güneşi 2018 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ‘Perakende Güneşi Ödülleri’ sahiplerini buldu.

30 Kasım 2018 Cuma 03:27
Perakende Güneşi 2018 Ödülleri Sahiplerini Buldu






Perakende Güneşi 2018 Ödülleri Sahiplerini Buldu

   Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ‘Perakende Güneşi Ödülleri’ sahiplerini buldu. Perakende Güneşi Ödülleri’nde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi ise Roman Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy oldu.Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği sektörün en prestijli ödülleri olan ‘Perakende Güneşi Ödülleri’ bu sene kategoriler halinde iki gün süren etkinlik boyunca sahiplerine takdim edildi.

  Perakende Güneşi Ödülleri 2018’in kategorileri arasında ‘ATÜ Perakendeye Katkı Özel Ödülü’, ‘En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü’, ‘Genç Liderler Ödülü’, ‘En Başarılı Sosyal Medya Kullanım Ödülü’, ‘En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü’, ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ olmak üzere 6 ayrı kategoride veriliyor.Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Perakende Güneşi Ödülleri’nin en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve sektöre yıllarca hizmet eden başarılı isimlere verilen Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü Roman Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy’a takdim etti.

Perakende Güneşi 2017 Ödülü’ne hak kazananlar;

* Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Roman Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy

* ATÜ Perakendeye Katkı Özel Ödülü

ZUBİZU

* Genç Liderler Ödülü

Yusuf Akkaş

Köfteci Yusuf, Kurucu

* En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü

Yurdaer Kahraman

Fiba Commercial Properties, CEO

Zeynep Selgur

Sportive, Genel Müdür

* En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü

Koçtaş

* En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü

Yves Rocher Türkiye

    Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ‘Perakende Güneşi Ödülleri’nin jürisi de sektörün en özel isimlerinden oluşuyor. Jüride; MTD Temsilcisi, Moda Tasarımcısı Belma Özdemir, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Zorlu Tekstil Grubu, Perakende Organizasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Erkmen Onbulak, ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan, TMD Temsilcisi / RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, Next Academy Kurucusu Levent Erden, GPD Temsilcisi, Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Mert Özay, TPF Temsilcisi Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, AYD Temsilcisi, ECE Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Nuri Şapkacı, MOSDER Temsilcisi / Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kıral, ATÜ Duty Free’de İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Pınar Şener Harput, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Danışmanı Selen Kocabaş, BMD Temsilcisi / Roman Hazır Giyim İcra Kurulu Başkanı Suzan Toplusoy, TURYİD Temsilcisi / TURYİD Genel Koordinatörü Vedat Dilber, BÜYEM (Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi) Müdürü YRD. Doç. Dr. Tamer Atabarut yer alıyor.

Son Güncelleme: 30.11.2018 03:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.