Petrol Ofisi, 8. Türkiye Enerji Zirvesi'nin akaryakıt sponsoru oldu

ANKARA (AA) - Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, Türkiye enerji piyasalarının tüm paydaşlarını bir araya getiren 8.Türkiye Enerji Zirvesi’nde akaryakıt sektörü sponsoru oldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerji...

10 Ekim 2017 Salı 11:35
Petrol Ofisi, 8. Türkiye Enerji Zirvesi'nin akaryakıt sponsoru oldu






ANKARA (AA) - Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, Türkiye enerji piyasalarının tüm paydaşlarını bir araya getiren 8.Türkiye Enerji Zirvesi’nde akaryakıt sektörü sponsoru oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) desteğiyle gerçekleşen zirvede, Petrol Ofisi, zirvede enerji ve akaryakıt sektörünün üst düzey temsilcilerini standında ağırlayacak.

"Kolaylıklar dileriz" sloganı ile müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu kolaylıklardan biri olan Öde-Geç hizmetini zirvede tanıtan Petrol Ofisi, sektörde söz konusu hizmet ile sürücülerin, araçtan inmeden kredi kartlarıyla ödemesine olanak sunuyor.

Bugün başlayan ve iki gün sürecek etkinlikte, enerji piyasalarında yaşanan dönüşüm süreci, Türkiye ve global enerji piyasalarına etkileri, gelecek trendleri, Türkiye enerji piyasalarının bu süreçteki beklenti ve gereksinimleri gibi konular tartışılacak.

2016 yılında 30,8 milyar lira satış geliri elde eden Petrol Ofisi, bin 700’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 9 akaryakıt, 3 LPG terminali, 20 havaalanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1,1 milyon metreküp depolama kapasitesiyle hizmet veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.