Pirelli'den kış kampanyası, 25 Aralık'a kadar bu fırsat kaçmaz

Pirelli marka otomobil, SUV ve hafif ticari araç lastiği satın alan tüketiciler Shell’den 14’’-16’’ jantlarda 50 TL; 17’’ ve üzeri jantlarda 100 TL değerinde hediye yakıt kazanıyor.

25 Ekim 2015 Pazar 18:03
Pirelli'den kış kampanyası, 25 Aralık'a kadar bu fırsat kaçmaz






Pirelli'den kış kampanyası, 25 Aralık'a kadar bu fırsat kaçmaz


Pirelli, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor. 25 Ekim – 25 Aralık tarihleri arasındaki kampanyada, Pirelli marka otomobil, SUV ve hafif ticari araç lastiği satın alan tüketiciler Shell’den 14’’-16’’ jantlarda 50 TL; 17’’ ve üzeri jantlarda 100 TL değerinde hediye yakıt kazanıyor.

Gerçekleştirdiği kampanyalarla tüketici dostu bir yaklaşım sergileyen Pirelli ile Nisan ayında başlattığı “Shell’e Hoşgeldiniz” programı kapsamında müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen Shell yeni bir kampanyaya imza atıyor. Pirelli marka otomobil, SUV ve hafif ticari araç lastiği satın alan tüketiciler Shell’den 14’’-16’’ jantlarda 50 TL; 17’’ ve üzeri jantlarda 100 TL yakıt kazanıyor. Ayrıca kampanya süresince 4 adet lastik alan 3 kişi de çekilişle sürprizlerle dolu Barselona seyahatine katılma şansı elde ediyor.


25 Ekim’de başlayacak ve 25 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, “World’e özel peşin fiyatına 8 taksit” seçeneği de bulunuyor.

Son Güncelleme: 24.12.2019 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.