Rus milyarder Karaca Adası'na göz koydu

Türkiye'nin satıştaki en değerli emlaklarından biri olarak bilinen Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası için Rus Milyarder Roman Arramoviç pazarlık masasına oturdu

20 Kasım 2014 Perşembe 08:58
Rus milyarder Karaca Adası'na göz koydu






Rus milyarder Karaca Adası'na göz koydu

Türkiye'nin satıştaki en değerli emlaklarından biri olarak bilinen Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası için Rus Milyarder Roman Arramoviç pazarlık masasına oturdu. Muğla'nın Gökova Körfezi'nin Marmaris İlçesi tarafındaki Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı.

Ada, geçen ay sonunda Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama şirketi tarafından 35 milyon dolara satışa konulmuştu.

Adanın 316 bin metrekarelik tapu tescilli, kalanı ise orman olarak kullanımlı toplam 381 bin metrekare oluduğu emlak şirketinin internet sitesindeki bilgilerde de yer aldı.
Son Güncelleme: 20.11.2014 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.