Saint-gobain, Eskişehir'de Taşlama Ve Kesme Taşları Fabrikası Açtı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - SAINT-Gobain tarafından Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan 'Taşlama ve Kesme Taşı Fabrikası' düzenlenen törenle açıldı. Törene Eskişehir Vali Yardımcısı Hamdi Bilge Aktaş, Eskişehir Ticaret...

21 Ekim 2014 Salı 17:01
Saint-gobain, Eskişehir'de Taşlama Ve Kesme Taşları Fabrikası Açtı






Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - SAINT-Gobain tarafından Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan 'Taşlama ve Kesme Taşı Fabrikası' düzenlenen törenle açıldı.
Törene Eskişehir Vali Yardımcısı Hamdi Bilge Aktaş, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Saint-Gobain Aşındırıcılar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gianni Scotti ile çok sayıda davetli katıldı. Gianni Scotti törende yaptığı konuşmada Türkiye'deki bu yatırımın Saint-Gobain'in gelişen ülkelerdeki büyüme stratejisine yönelik önemli bir adım olduğunu söyledi. Scotti şöyle devam etti:
"Saint-Gobain'in bu yatırımı Türkiye'ye yapmış olması, Türkiye'nin güçlü ekonomisine olan güvenin bir göstergesi, aynı zamanda Türkiye'de hedeflediğimiz büyüme stratejisinin de güçlü bir kanıtıdır. Saint-Gobain'in, kurulmuş olan bu yerel üretim merkezinden müşterilerine en etkin hizmeti vereceğine gönülden inanıyorum. Saint-Gobain gerek yeni yatırımlar gerekse satın almalarla dinamizmine güvendiği Türkiye'de büyümeye devam edecektir."

Saint-Gobain tarafından Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Taşlama ve Kesme Taşı fabrikası; hırdavat, bakım, onarım ve operasyonlar, petrol ve doğalgaz sanayi, inşaat malzemeleri pazarı için taşlama ve kesme taşları üretecek. Fabrika, Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Orta Asya pazarına da ürün sağlayacak.
SAİNT-GOBAİN
Saint-Gobain; büyüme, enerji verimliliği ve çevrenin korunmasına ilişkin sorunlara yenilikçi çözümler sağlamak için yüksek performanslı inşaat malzemelerinin pazarlama, tasarlama, üretim ve dağıtılması gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. 2013 yılında 42 milyar Euro seviyesinde bir satış rakamı gerçekleştiren Saint-Gobain, yaklaşık 190 bin çalışanı ile 64 ülkede faaliyetini sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.