Samsung Yeni Deneyim Mağazasını Kanyon AVM'de Açtı

Samsung Electronics, en son model akıllı telefon, tablet, televizyon, beyaz eşya ve ankastre ürünlerini, İstanbul'un en gözde AVM'lerinden Kanyon'da açtığı yeni deneyim mağazasında tüketicilerin beğenisine sunuyor.

17 Haziran 2018 Pazar 12:47
Samsung Yeni Deneyim Mağazasını Kanyon AVM'de Açtı






Samsung Yeni Deneyim Mağazasını Kanyon AVM'de Açtı

İSTANBUL – 17 Haziran 2018 Samsung Electronics Türkiye, İstanbul'daki 66'ıncı, Türkiye'deki 303'üncü mağazasını Kanyon AVM'de hizmete açtı. Geçtiğimiz yıl mobil ürünlere adanmış en büyük deneyim ve satış mağazasını İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Emaar Square Mall'da açan Samsung Electronics Türkiye, ülke çapındaki yaygınlığını daha da artırma hedefiyle yatırımlarına devam ediyor.

Kanyon AVM'de açılan yeni Samsung deneyim ve satış mağazası, 105 metre karelik bir alana kurulmuş özel iç tasarımıyla ziyaretçilerin en son model Samsung ürünlerini yakından deneyimlemelerine olanak sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy "Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye yaptığımız yatırımlara yenilerini ekleyerek hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Tüm Türkiye'de en kapsamlı şekilde varlık gösteren teknoloji firması olma hedefimiz doğrultusunda attığımız adımların en sonuncusu olan Kanyon AVM mağazamız sayesinde, en çok ziyaret edilen noktalardan birinde daha tüketicilerimize temas etme şansı yakalayacağız."

Kanyon AVM'deki yeni Samsung deneyim ve satış mağazasını ziyaret edenler, başta Galaxy S9+ ve Galaxy Note8 olmak üzere en son model Samsung mobil cihazlara, en yeni QLED serisi büyük ekran TV'lere, beyaz eşya ve ankastre ürünlerine kolayca erişebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.