Shell’den motor yağında devrim

Shell, devrim niteliğindeki patentli PurePlus Teknolojisi ile doğalgazı sıvıya dönüştürerek saf ve temiz bir baz yağ elde ediyor

17 Eylül 2014 Çarşamba 01:45
Shell’den motor yağında devrim






  

Shell,  bu baz yağı Aktif Temizleme Teknolojisi ile birleştirerek üstün performanslı Yeni Shell Helix Ultra Motor Yağı Ürün Ailesi’ni tüketicilerle buluşturdu. Yeni Shell Helix Ultra motor yağları doğalgazdan üretilerek sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Bu yeni ürünlerle Shell, tüm dünyadaki laboratuvarlarında 40 yıldır süren araştırma ve geliştirme çalışmalarını da taçlandırmış oldu. Shell tüketicilere bu devrim niteliğindeki teknolojiyi anlatmak için reklam kampanyasını başlattı.
Shell, yeni reklam kampanyası ile Türkiye’deki ve dünyadaki sürücülerle geleceğin motor yağını tanıştırdı. Shell, patentli PurePlus Teknolojisi ile doğalgazı sıvıya dönüştürerek saf ve temiz baz yağ elde ediyor. Shell, bu baz yağı Aktif Temizleme Teknolojisi ile birleştirerek üstün performanslı Yeni Shell Helix Ultra Motor Yağı Ürün Ailesini tüketicilerle buluşturdu. Yeni Shell Helix Ultra motor yağları doğalgazdan üretilerek sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Bu yeni ürünlerle Shell, tüm dünyadaki laboratuvarlarında 40 yıldır süren gazdan sıvıya araştırma ve geliştirme çalışmalarını da taçlandırmış oldu.
Shell’in patentli PurePlus Teknolojisi, üstün performans, temizlik ve koruma sağlayan tam sentetik motor yağı üretimi için geliştirilmiş devrim niteliğindeki teknolojinin adıdır. Yeni Shell Helix Ultra Motor Yağı üretiminde kullanılan baz yağ, Shell ve Katar Petrol ortaklığı ile Katar’daki Pearl üretim tesisinde üretiliyor. Üretim, doğalgazın Katar’da bulunan North Field adındaki dünyanın en büyük doğalgaz havzasından çıkarılması ile başlıyor. Motor yağının formülasyonunda yaklaşık yüzde 75-90 oranında baz yağın kullanılması nedeniyle; Shell Helix Ultra motor yağlarının üretim teknolojisindeki değişim, motor yağı  performansındaki artışta büyük önem taşıyor.
Shell tüketicilere devrim niteliğindeki PurePlus Teknolojisini anlatmak için reklam kampanyasını başlattı. Yeni Shell Helix Ultra Ürün Ailesi’nin Türkiye’deki reklam kampanyası Eylül ayı itibariyle televizyon, radyo, dergi ve gazeteler ile dijital platformlarda yayında olacak. 
Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak; “Doğalgazdan motor yağı üretmemizi sağlayan PurePlus Teknolojisi devrim niteliği taşıyor. Sektörde bir ilk. Bu teknoloji ile üretilen Shell Helix Ultra reklam kampanyamızı başlattık. Eylül ayı itibarıyla başlayan reklam kampanyamız ile sürücülerle, araçlarının motoru için üstün performans, temizlik ve koruma sağlayan Yeni Shell Helix Ultra’yı buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

YENİ SHELL HELIX ULTRA MOTOR YAĞLARININ ÖZELLİKLERİ:
PurePlus Teknolojisi ile üretilen Shell Helix Ultra yeni nesil ve en son teknoloji ile üretilen motorların ihtiyaçlarına uygun olarak Aktif Temizleme Teknolojisi ile birlikte tasarlanmıştır. 
Üstün koruma: Shell Helix Ultra, yüksek viskozite kararlılığı ile viskoziteyi optimum seviyede tutarak aşınmaya karşı endüstri standardı yağlara göre üstün bir koruma sağlar ve motorun ömrünü uzatmaya yardımcı olur.
Düşük yağ tüketimi:  Daha iyi buharlaşma direncinin sağlamış olduğu düşük uçuculuk değerleri ile motorun yağ eksiltmesini azaltarak yağ tüketimini düşürmeye yardımcı olur.

Yakıt ekonomisi : Shell Helix Ultra ürün grubu  sahip olduğu düşük viskozite özellikli ve üstün viskozite kararlılığına sahip formülü sayesinde %3’e varan seviyelerde yakıt ekonomisi sağlamaya yardımcı olur. 
Zorlu hava şartlarında yüksek performans: Daha iyi viskozite kararlılığı ile özellikle düşük sıcaklıklarda ilk çalışma kolaylığı sağlarken, yüksek sıcaklılarda da yağlama performansının her zaman en üst seviyede kalmasına yardımcı olur.
Son Güncelleme: 17.09.2014 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.