Sigorta şirketinden küstah karar: O illere sigorta yok

Sigorta şirketinden skandal uygulama. Sigortam.net, Batman ve Diyarbakır'dan kasko yaptırmak isteyen vatandaşları olumsuz cevap verince çok sayıda kişi hayrete düştü.

06 Eylül 2016 Salı 17:54
Sigorta şirketinden küstah karar: O illere sigorta yok






Sigorta şirketinden küstah karar: O illere sigorta yok

Başbakan Binali Yıldırım'ın Banka ve sigorta şirketlerine 4 gün önce yaptığı 'Vatandaşa zorluk çıkarmayın' çağrısına rağmen, bazı sigorta şirketleri ülkenin güneydoğusunu adeta gözden çıkardı.

Sigortam.net, Batman ve Diyarbakır'da oturan vatandaşların kasko için yaptığı başvuruyu geri çevirerek skandal bir uygulama başlattı.

Diyarbakır ve Batman'dan Sigortam net'e ait 444 2 400 müşteri hizmetlerini arayan vatandaşların taleplerini geri çeviren vatandaşlara gerekçe olarak havadan sudan sebeplerin ileri sürüldüğü iddia edildi.

Daha önce aynı şirketten 3 kez kasko yaptırdığını söyleyen Mehmet Beşir Fırat adlı vatandaş 'Aracımın başına şimdiye kadar tek bir kaza ya da olumsuz bir rapor yansıtılmamasına rağmen sırf Batman'da oturduğumuz için sigortam net başvurumuzu kabul etmedi. Aynı şirkete ait iletişim numarasını Diyarbakır'dan arayan bir arkadaşımızın da başvurusunu geri çevirdiler. Sigortam.net yöneticileri ülkeyi sanki bölmüş haberimiz' yok diyerek dert yandı.
Son Güncelleme: 06.09.2016 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.