Sigorta şirketleri İstanbulluları yağış için uyardı

Yarın şiddetli yağış beklenen İstanbul'da bir uyarıda sigorta şirketlerinden geldi

21 Ağustos 2017 Pazartesi 17:09
Sigorta şirketleri İstanbulluları yağış için uyardı






Sigorta şirketleri İstanbulluları yağış için uyardı
   Yarın şiddetli yağış beklenen İstanbul'da bir uyarıda sigorta şirketlerinden geldi.Allianz sigorta müşterilerini sms ile uyararak yoğun yağış ve sel baskınları için yarın dikkatli olmalarını istedi.

   Allianz sigorta müşterilerine yolladığı mesajda "Değerli müşterimiz,İstanbul'da yarın sabah itibarıyla kuvvetli yağış beklenmektedir.Olası su baskını,sel ve dolu tehlikesine karşı gerekli tedbirleri alabilmeniz için bilgilerinize sunarız" denildi.
   Aynı uyarı mesajı Anadolu Sigorta tarafından da müşterilerine yapıldı.Sms yoluyla yapılan açıklamada şöyle denildi; Degerli Sigortalimiz, hava tahminlerine gore 22.08 Sali gunu Istanbul ve cevresinde orta ve kuvvetli yagis beklendiginden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karsi(ani sel, su baskini vb.) tedbirli olmanizi oneririz." 

Son Güncelleme: 21.08.2017 20:54
Anahtar Kelimeler:
İstanbulşiddetli Yağış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.