Şişe Cam'dan Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası'na Hisse Satışı

İSTANBUL, 23 Ekim () - Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD) Paşa Bahçe hisseleri satacağını açıkladı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na...

23 Ekim 2014 Perşembe 09:39
Şişe Cam'dan Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası'na Hisse Satışı






İSTANBUL, 23 Ekim () - Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD) Paşa Bahçe hisseleri satacağını açıkladı.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Trakya Cam Sanayii A.Ş., Anadolu Cam Sanayii A.Ş. ve Soda Sanayii A.Ş.'nin portföyündeki toplam 33.29 milyon lira nominal değerdeki Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. hisselerinin 125 milyon euro bedelle  EBRD'ye satılmasına karar verildiği belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.