Şişecam çalışanları kıyılardaki zararlı atıkları topladı

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, Deniz Temiz Derneği/TURMEPA iş birliğiyle "Kıyı Temizleme Hareketi" isimli etkinlik gerçekleştirdiŞirketin açıklamasına göre, deniz ve kıyıların korunmasında farkındalığı artırmayı amaçlayan...

03 Ekim 2017 Salı 15:57
Şişecam çalışanları kıyılardaki zararlı atıkları topladı






İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu, Deniz Temiz Derneği/TURMEPA iş birliğiyle "Kıyı Temizleme Hareketi" isimli etkinlik gerçekleştirdi

Şirketin açıklamasına göre, deniz ve kıyıların korunmasında farkındalığı artırmayı amaçlayan "Kıyı Temizleme Hareketi" kapsamında, plastik, cam, kağıt, metal gibi çevreye zararlı atıklar toplandı.

Kınalıada'da 22 Şişecam çalışanın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, takım çalışmasına yönelik atölye eğitimi verildi. Gruplar, ardından kıyı şeridindeki atıkları topladı ve deniz kirliliğinin doğa ve canlı yaşamına etkilerini anlatan "Doğada Çözünme Sürelerinin Aktarımı Ekosistemde Neler Oluyor" başlıklı seminere katıldı.

Sosyal sorumluluk ve takım çalışmasıyla gerçekleştirilen "Kıyı Temizleme Hareketi" sonucunda toplamda 65 kilogram atık toplandı.

Anahtar Kelimeler:
Şişecam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.