"Şişecam Together" programına başvurular başladı

- Şişecam'ın genç yetenek programı "Şişecam Together"a başvurular başladı. Son başvuru tarihi 19 Kasım

03 Kasım 2017 Cuma 16:21






İSTANBUL (AA) - Şişecam'ın genç yetenek programı "Şişecam Together"a başvurular başladı. Son başvuru tarihi 19 Kasım olarak açıklandı.

Şişecam'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, geleceğini birlikte şekillendirme hedefi kapsamında hayata geçirdiği genç yetenek programı "Şişecam Together" ile iş yaşamına ilk adımı atacak olan yetenekli gençlerin kariyerlerine yön vermeyi amaçlıyor. Son başvuru tarihi 19 Kasım 2017 olan programa, üniversitelerin lisans bölümlerinin 3'üncü ve 4'üncü sınıf öğrencileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilecek.

Verilen bilgiye göre, Şişecam Together, 150 ülkeyi aşan satışları ve 13 ülkedeki üretim faaliyetleriyle gerçek anlamda uluslararası ölçekte bir topluluk olan Şişecam'da çalışma fırsatı sunuyor. www.toptalent.co/sisecamtogether linkinden online olarak başvuran genç yetenekler, sınav değerlendirmesi aşamasından geçerek, Şişecam Genel Merkezi'nde vaka çalışmasının gerçekleşeceği programa katılacak ve yöneticilerle birebir görüşecek. Finalde başarılı olan genç yetenekler ise kariyerlerinde ilk adımı Şişecam Topluluğu'nun bir üyesi olarak atma fırsatını yakalayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şişecam Topluluğu İnsan Kaynakları Başkanı Şengül Demircan, genç yetenek programı Şişecam Together'ın sadece Türkiye'de değil, topluluğun faaliyet gösterdiği Almanya, Bulgaristan, Slovakya, Rusya ve Bosna-Hersek’te de eş zamanlı olarak hayata alınacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Küresel stratejilerimiz ile uyumlu olarak, Şişecam Together programını yurt dışına da taşıyoruz. Lisans döneminden itibaren genç yeteneklerle uzun süreli bağ kurmak ve uzman yardımcısı ve mühendis alımları için nitelikli havuz oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda üniversite işbirliklerimizi yurt dışında da güçlendireceğiz. İşe yeni başlayan genç yetenekleri yoğun bir eğitim, oryantasyon ve mentörlük sürecinin bekliyor. Cam her zaman insan hayatına değer katan bir materyal oldu, dolayısıyla odak noktamız insan. Bu nedenle Şişecam Together programını yarattık. Program kapsamında Şişecam'ın geleceğini genç yeteneklerle birlikte şekillendireceğiz."

Anahtar Kelimeler:
ŞişecamŞişecam Together
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.