Son Dakika dolar: Dolar'ın ateşi düşmüyor 4.10'u gördü

Döviz piyasaları, 23 Nisan tatilinin ardından güne oldukça hareketli göstergelerle başladı. Dolar yeniden 4.10 lirayı gördü.

24 Nisan 2018 Salı 07:34
Son Dakika dolar: Dolar'ın ateşi düşmüyor 4.10'u gördü






Son Dakika dolar: Dolar'ın ateşi düşmüyor 4.10'u gördü

Erken seçim öncesi 4.10 üstüne çıkarak tüm zamanların rekorunu kıran dolar tutulamıyor. Seçim kararının alınmasının ardından düşme eğilimine giren Amerikan Dolar'ı yeniden tırmanışa geçti..

Türkiye'nin dolarla imtihanında kritik eşik aşıldı. Psikolojik sınır olarak gösterilen 4.00 TL'nin üstüne çıkan doların yükselişi, ekonomik kriz söylentilerini alevlendiriyor.
Dolarda geçtiğimiz gafta açıklanan erken seçim kararı ile birlikte 4 lira sınırına kadar yaşanan düşüş kalıcı olmadı. Dolar kuru yeniden 4.10 TL'li seviyelere yükseldi.


Siyasetteki gelişmelerin en önemli gündem maddesi haline geldiği dolarda hareketlilik yaşanıyor. 4.20 TL zirvesinin ardından açıklanan erken seçim kararı ile 4 lira sınırına gerileyen dolar kuru, bu seviyelerde kalamadı.

İç siyasi gelişmelerin yanı sıra petrol fiyatlarında yaşanan sert yükseliş ve gelişmekte olan ülke para birimlerine yönelik artan satış baskısıyla yerini yükselişe bıraktı.

Cuma akşam saatlerinde 4.06 TL seviyesinde olan dolar bugün saat 07.15 itibariyle 4.1016 TL, euro ise 5.0093 TL seviyesinde bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Dolar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.